2777
2789
عنوان

معلم ریاضی نیس؟

144 بازدید | 20 پست

چندبار تاپیک زدم چهارشنبه امتحان ریاضی دارم مخوام یکی حداقل با هزینه ۴۰۰ ۵۰۰ یاد بده صفرصفرم و دهم تجربیم

یک نفر پیش فلک ریش گرو بگذارد،تا که دست از سر ازردن ما بردارد تاپیک های درسی مربوط ب من نیست  کاربری دست دونفر بود💥

مجازی؟ 

جهان خیلی زیبا میشد اگه ما خانم ها هوای همو داشتیم.. مادرشوهرجان ،عروس جان,جاری جان، خواهرشوهرجان، ما همه زن هستیم ، از سختی هایی که هممون میکشیم خبر داریم، لااقل به همدیگه رحم کنیم..

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من مباحث دهم رو یه کم خوندم کجاهاشو مشکل داری؟ 

کاربری  برای سه نفر است 🟣🔵🟢🟠🔴هر کی لایک کنه خره 🔴🟠🟢🔵🟣لطفا ریپلای هم نکنید حوصله خوندنشو ندارم 🟣🔵🟢🟠🔴 جواب افراد بیشعور داده نمیشود🔴🟠🟢🔵🟣نظر شخصیمو میدم رد میشم میرم اینکه موافق یا مخالف نظر شماست به بنده ارتباطی نداره 🟣🔵🟢🟠🔴 به هیچ عنوان درخواست دوستی پذیرفته نمیشود نی نی یار تگ میکنم🔴🟠🟢🔵🟣

معلم ریاضی مدرسه خودتون خصوصی درس نمیده؟ازش پرسیدی؟بلاخره تو هر شهر معلم خصوصی زیاد هس حضوری بهتر و زود تر یاد میگیری

میگویند ب عقایدم احترام بذار! میگویم تو حتی نمی‌دانی عقایدت چیست!مختلف الاضلاعی ک هر زاویه اش ب چندسو است!___آفتاب پرستی ک در شب ماه را میپرستد___ حاصل عشق مترسک ب کلاغ مرگ یک مزرعه است...  
من مباحث دهم رو یه کم خوندم کجاهاشو مشکل داری؟ 

همه جاش

یک نفر پیش فلک ریش گرو بگذارد،تا که دست از سر ازردن ما بردارد تاپیک های درسی مربوط ب من نیست  کاربری دست دونفر بود💥
معلم ریاضی مدرسه خودتون خصوصی درس نمیده؟ازش پرسیدی؟بلاخره تو هر شهر معلم خصوصی زیاد هس حضوری بهتر و ...

اگ خوب بود که اونم ۲۰ میشدم

من معلم خصوصی ریاضی ام چندین ساله خیلی هم شاگرددارم...از ۷ ام تا ۱۲ ام

ولی مجازی بعید میدونم بتونم کمکی بهت بکنم نمیشه واقعا اونم تو این وقت کم

خاله ها برای سلامتی تو دلی ام یک صلوات میفرستین😍🙏

شهر یا استانت رو بگو

جهان خیلی زیبا میشد اگه ما خانم ها هوای همو داشتیم.. مادرشوهرجان ،عروس جان,جاری جان، خواهرشوهرجان، ما همه زن هستیم ، از سختی هایی که هممون میکشیم خبر داریم، لااقل به همدیگه رحم کنیم..
نمیشه ک ت یه روز

فصل ۵ ۶ ۷ جمعا میشه ۱۳ نمره 

یکم هم ۱ دنباله ها بخونم فک کنم ۱۵ نمره رو بگیرم