2777
2789
عنوان

طلاق خیلی سخته؟؟؟؟

657 بازدید | 31 پست

میخوام طلاق بگیرم حالم خیلی بده میترسم ولی این زندگیمم زندگی نمیشه خیلی مفصله جریانمون فقط چون شوهرم هنوز داره با خونوادش زندگی میکنه و تحت سلطه اوناست دیگه نمیتونم باهاش زندگی کنم با همه چیش ساختم ۷ ساله الانم بخاطر بچم میترسم فقط ۲ سالشه دختره خیلی مادرشوهرم عذابم داده تو این ۷ سال هنوزم ادامه داره هزار بار قهر و دادگاه فایده نداشت الان واقعا نمیتونم میگه طلاقت نمیدم ولی میخوام جدا زندگی کنم گفت زن میارم جات گفتم بیار برام مهم نیست فقط میخوام این جو متشنج که بچم توشه و همش دعواست از سرمون کم بشه 

خدایا چنان کن سرانجام کار تو خوشنود باشی و ما رستگار

دعوا بهترین راهه

اولش شاید سخت باشه

یک آدم رک هستم ولی بی زحمت اگه بی ادبی کردم پای رک بودنم نزارین اون یه مقوله جدا از شخصیتمه😂درخواست دوستی ندین لطفا...خدایا شکرت.🌸قانون مزرعه میگه:تو تصمیم میگیری چی بکاری، اما تو فصل برداشت تو موظفی اونچه که کاشتی رو برداشت کنی🤫 مستی که داره پیشت اعتراف میکنه براش کشیش نشوووووو.....

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دعوا؟

ببخش حواسم پرته😂😂😂😂

خدایا توبه 

طلاق میگم

یک آدم رک هستم ولی بی زحمت اگه بی ادبی کردم پای رک بودنم نزارین اون یه مقوله جدا از شخصیتمه😂درخواست دوستی ندین لطفا...خدایا شکرت.🌸قانون مزرعه میگه:تو تصمیم میگیری چی بکاری، اما تو فصل برداشت تو موظفی اونچه که کاشتی رو برداشت کنی🤫 مستی که داره پیشت اعتراف میکنه براش کشیش نشوووووو.....

اره سخته 

من تا دادگام رفتم پارسال از غصه تشنج میکردم عموم باعث شد برگردم. کاش همون پارسال جدا میشدم الانم ضعیف تر شدم هم جسمم هم اعصابم چه کنم ؟😞

آره خیلی سخته  روانشناس ها انواع غم را دسته بندی کردند...  گفتند بعد از فوت عزیز... سخت ...

الانم افسرده ام دیگه بدتر میشم حتما نمیدونم الانم سر درد داره میکشم میگرن عصبی ام گرفتم بعد ازدواج هزار مرض گرفتم

من تا دادگام رفتم پارسال از غصه تشنج میکردم عموم باعث شد برگردم. کاش همون پارسال جدا میشدم الانم ضعی ...

بچه نداری

گریه مکن که سرنوشت گر مرا ازتو جدا کرد عاقبت دلهای ما باغم هم آشنا کرد.....
بخون پستمو عزیزم

ها منم نخونده بودم 

منم دوساله سخت ترین روزارو داشتم 

اومدم خونه بابام بچمو دیگه ندیدم الانم مادرم فوت شد

گریه مکن که سرنوشت گر مرا ازتو جدا کرد عاقبت دلهای ما باغم هم آشنا کرد.....
ها منم نخونده بودم  منم دوساله سخت ترین روزارو داشتم  اومدم خونه بابام بچمو دیگه ندیدم ا ...

آخ چقدر وحشتناک متاسفم.😔💔 بچتو دادی به اون؟ من‌نمیتونم

یه پایان تلخ بهتر از یه تلخی بی پایانه  گذر زمان حالتو خیلی بهتر میکنه بعد طلاق  ولی خب ...

چجوری کار پیدا کنم؟ با بچه ۲ ساله