2777
2789
عنوان

کسی ریاضی بلده؟

119 بازدید | 11 پست

ریاضی دهم تجربی یاد بده؟خیلی خوب با هزینه ۴۰۰ ۵۰۰ چهارشنبه امتحانه دارم و صفرصفرم دلایل خودم دارم واسه اینکه نتونستم طول سال بخونم 

بقیه امتحانا ۲۰ حتی فیزیک ولی این....

یک نفر پیش فلک ریش گرو بگذارد،تا که دست از سر ازردن ما بردارد تاپیک های درسی مربوط ب من نیست  کاربری دست دونفر بود💥

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من یازدهمم چه مشکلی داری مثلا؟ بگو تا برات حلش کنم

خوشحال میشم تو تاپیکایی که درباره کنکور هست تگم کنید لطفا تا بتونم به یازدهمیا و دوازدهمیا کمک کنم که به اهدافشون برسن مخصوصا رشته ریاضی فیزیک الانم هر روز تاپیک پاسخگویی به سوالات کنکوری میزارم از صبح تا شب تاپیکام رو حتما چک بکنید با تشکر

من یازدهمم چه مشکلی داری مثلا؟ بگو تا برات حلش کنم

هعی اصن بلد نیستم

یک نفر پیش فلک ریش گرو بگذارد،تا که دست از سر ازردن ما بردارد تاپیک های درسی مربوط ب من نیست  کاربری دست دونفر بود💥
فیلم آموزشی ببینی بهتره به نظرم..

رفتم ببینم بیشتر خنگ شدم خودشون غلط حل مکردن

رفتم ببینم بیشتر خنگ شدم خودشون غلط حل مکردن

نه استاد های خوب رو ببینی اینجوری نمیشه..

من موسسه فهم آموز رو میشناسم با فولیتو

فهم آموز رو ببین اول، به نظرم متوجه میشی درسو

‏ویران شُدهِ را حوصِلِه ی مِنَّتِ مِعمار نَباشَد! ویرانه‌ی مارا بگذارید که ویرانهِ بمانَد..:)🖤
نه استاد های خوب رو ببینی اینجوری نمیشه.. من موسسه فهم آموز رو میشناسم با فولیتو فهم آموز رو ببین ...

رفتم ببینم نفهمیدم اصلا تازه همین فهم آموز چندتا غلط داشت منم خب بلد نیستم نمدونم کدوم غلط کدوم درست 

کامنت ها یکی یکی گفتن غلطاسو

رفتم ببینم نفهمیدم اصلا تازه همین فهم آموز چندتا غلط داشت منم خب بلد نیستم نمدونم کدوم غلط کدوم درست ...

خیلی کم پیش میاد موسسه های معروف غلط داشته باشن🙁

کتاب ها هم عوض شده کسی پیدا نمیشه درست و با روش کتاب بهت توضیح بده،از اونور هم کسایی که ۱۱ و ۱۲ هستن امتحان دارن 

‏ویران شُدهِ را حوصِلِه ی مِنَّتِ مِعمار نَباشَد! ویرانه‌ی مارا بگذارید که ویرانهِ بمانَد..:)🖤
خیلی کم پیش میاد موسسه های معروف غلط داشته باشن🙁 کتاب ها هم عوض شده کسی پیدا نمیشه درست و با روش ک ...

دوس دارم گریه کنم