2777
2789
بچه ها من چسبندگی رحم و چسبندگی لوله دارم . شما همچین مشکلی داشتید بگید چه جور درمان کردید؟
افوض امری الی الله ان الله بصیروا بالعباد
عکس رنگی جواب نگرفتی لاپاراسکوپی بازهم جواب نگرفتی ای وی اف ...

فقط 14 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
دختر نازم خونمون با اومدنت روشن کردی... سوالی در مورد مسمومیت بارداری یا پره اکلامپسی داشتید بپرسید...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من از وقتی عکس رنگی گرفتم و مایع بیرون ریخت ،حسابی بهم ریختم . از حالا دارم به میکرو و آی وی اف فکر می کنم . دارم داغون میشم. بخدا دستم خالیه هزینه آی وی اف و میکرو رو ندارم . باید حداقل یکسال صبر کنم تا هزینه عمل جور بشه. خدا جون کمکم کن . بچه ها راهنمایی کنید
بیمارستان دولتی انجام بده مثل مح یاس 80 درصد هزینشو با بیمه قبول میکنه

1
5
10
15
20
25
30
35
40
دختر نازم خونمون با اومدنت روشن کردی... سوالی در مورد مسمومیت بارداری یا پره اکلامپسی داشتید بپرسید...
ازمایش هورمونی من میتونم تفسیر کنم ولی بهتر بود از صاحب تاپیک اجازه میگرفتی

1
5
10
15
20
25
30
35
40
دکتر نظر قطعی نداده که رحم چسبندگی داره . گفته سونو در آب بکنم ببینم چسبندگی داری ؟ فعلا دستگاه سونو در آب ندارن گفته صبر کن تا دستگاه بیاد . دارم میمیرم از بس فکرای ناجور به سراغم میاد.
کجا عکس گرفتی بعضی جاها عکسشون اعتبار نداره

1
5
10
15
20
25
30
35
40
ولی دارم از حالا دنبال راه حل درست میگردم . اونجوری که دکتر بهم گفت احتمال 90 درصد چسبندگی دارم. اخه من یکسال پیش دو تا عمل باز کردم . و دکتر میگه این عمل ها باعث چسبندگی شده
نه جای معتبر رفتم . تازه خانم دکتر زنانم امد بالای سرم بنده خدا چون تنگی دهانه رحم داشتم . امد اتاق عکس برداری دهانه رحمم رو باز کردن تا مایع رو بریزن . تا پایان کار انجا بود. اما هر چه تلاش کردن باز نشد