2777
2789

خانما بچمو ۶ روزه از پوشک گرفتم ۲سال و ۹ ماهشه،جیشش رو یکروزه یاد گرفت اصلا کثیف کاری نکرد شبا هم خشک میمونه هیچ مشکلی ندارم باهاش 

ولی امان از پی پی، همون روز اول تو شلوار کرد چند بار و وحشت زده شد ، کلا از اول از پی پی میترسید ، الان ک پوشک نیس بدتر شده، دو روز چند بار تو شلوارش کرد فورا میگفت منو بشور 

ولی از وقتی گفتم نباید تو شلوار کنی فقط دسشویی ، خودشو نگه میداره تا یکم دسشوییش میاد بیرون میگه منو ببر دسشویی ولی اونجام نمیکنه میگه میترسم و گریه میکنه

یوبوست هم نداره فقط مشکلش ترسه از پی پی  کردنه، ازش بپرسی هم اینو میگه  

قصری هم داره ولی روش نمیشینه میگه پام درد میگیره

درمونده شدم بخدا 

دلم میسوزه واسش 

دلپیچه میگیره یهو ولی نگه میداره خودشو 

امروز دیگه بهش گفتم میخای پوشکت کنم اون تو پی پی کنی(اخه یه جا خوندم اگ ترس داره یمدت اینکارو کنید تا بزرگتر شه ترسش بریزه) ولی میگه نه و پوشکم حاضر نیس بشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

زود نیست؟ 

به نام خداوند رنگین کمان🌈                                       این اکانت از تاریخ 26/11/1401 دست منه و همه تاپیکارو گردن میگیرم...                                                                                     
اهمیت نده بهش بگو پی پی نکنی دلت درد میگیره دیگه خود دانی به خودش بسپار 

اره امروز دیگه خیلی حساس نبودم دوبار خودش گفت پی داره میاد بردمش ولی حاضر نشد بشینه بکنه 

بچه شمام اینجوری بود؟

من بچم سه سالشه  آمادگی نداره  ب من میگه توروخدا پوشکم کن

الهیییی 😅

به نام خداوند رنگین کمان🌈                                       این اکانت از تاریخ 26/11/1401 دست منه و همه تاپیکارو گردن میگیرم...                                                                                     
من بچم سه سالشه  آمادگی نداره  ب من میگه توروخدا پوشکم کن

دختره یا پسر؟ 

پس کی میخای بگیریش؟ 

اونم میترسه از پی پی؟

این دیگه حاضر نیس پوشکم بشه اخه ، هر دفعه درگیری داشتیم سر پوشک کردن

اره امروز دیگه خیلی حساس نبودم دوبار خودش گفت پی داره میاد بردمش ولی حاضر نشد بشینه بکنه  بچه ...

درس می شه تا یه هفته ، فقط خراب کاری کرد بگو عیب نداره می شورم و گرنه کارت با کرام الکاتبین هس

رنگ انگشتی بگیر تو دستشویی بازی کنه شاید همونجا ترسش هم بریزه 

از دسشویی نمیترسه از خوده پی پی میترسه 

باهاش خیلی راها  رفتم از بای بای با پی پی تا جایزه ، الان چندتا لپ لپ تو کمدشه ک پی پی کنه بگیره، ولی وقتی میگم جایزه داری اگ بکنی گریه میکنه همون موقع جایزه رو بگیره😐 بدون پی پی کردن