mary_nb مدیر استارتر عضویت: 1400/01/21 تعداد پست: 3634 عنوان زنبورا دارن تو بالکنمون کندو میسازن 50 بازدید | 4 پست اشکال نداره؟ اندازه یه گردو شده کندوشون اگر بدانید که مردم به یک سردرد معمولی خود هزاران بار بیشتر اهمیت میدهند تا خبر مرگ من و شما، دیگر نگران نخواهید شد که درباره شما چه فکری میکنند... 1402/03/15 | 17:31 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
مارشمالوبنفش عضویت: 1402/03/13 تعداد پست: 2028 وای من فوبیا زنبور دارم اگه اونجا بودم ۷ ۸ تا سکته زده بودم متفاوت باش.. مثلا بشین رو تلویزیون مبل ببین..! ️
ارملیسس عضویت: 1402/01/12 تعداد پست: 4707 فعلن مشکلی نیست ولی اگه کندو شون بزرگ تر شد به سم پاش بگید پشیمون شدن از انجام کاری بهتر از پشیمون شدن از انجام ندادنشه ❤️ برای خواسته هات دیر نیست
mary_nb مدیر استارتر عضویت: 1400/01/21 تعداد پست: 3634 وای من فوبیا زنبور دارم اگه اونجا بودم ۷ ۸ تا سکته زده بودم پسر منم میترسه اونم کشف کرد وگرنه من ندیده بودم اگر بدانید که مردم به یک سردرد معمولی خود هزاران بار بیشتر اهمیت میدهند تا خبر مرگ من و شما، دیگر نگران نخواهید شد که درباره شما چه فکری میکنند...
mary_nb مدیر استارتر عضویت: 1400/01/21 تعداد پست: 3634 فعلن مشکلی نیست ولی اگه کندو شون بزرگ تر شد به سم پاش بگید اخه خونه همه اطراف اپارتمانی اصلا اینا کجا بودن اگر بدانید که مردم به یک سردرد معمولی خود هزاران بار بیشتر اهمیت میدهند تا خبر مرگ من و شما، دیگر نگران نخواهید شد که درباره شما چه فکری میکنند...