رومینا۸۷ مدیر استارتر عضویت: 1401/06/16 تعداد پست: 75 عنوان علائم بارداری 58 بازدید | 13 پست سلام دوستان این برای تخمکذاری لتروزول خوردم و تایم تخمکذاری اقدام کردم الان تقریبا دو هفته میگذره یکم زیر دلم درد میکنه و همش گر میگیرم احتمال داره باردار باشم 1402/03/15 | 16:53 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
رومینا۸۷ مدیر استارتر عضویت: 1401/06/16 تعداد پست: 75 وسط سیکل رفتی سونو ببینی فولیکول داری یا نه؟ بله رفتم حتی امپول ازاد سازی هم زدم
بررررررررف عضویت: 1402/02/27 تعداد پست: 1390 بله رفتم حتی امپول ازاد سازی هم زدم فولیکولت چند بود ؟منم این ماه روزی ۳ تا خوردمماه پیشم خوردم همه ی علایم بارداری و داشتم ولی پریود شدم نمیشه از رو علایم تشخیص داد فقط باید منتظر باشی تا روز موعدت انشالله بارداری
رومینا۸۷ مدیر استارتر عضویت: 1401/06/16 تعداد پست: 75 فولیکولت چند بود ؟ منم این ماه روزی ۳ تا خوردم ماه پیشم خوردم همه ی علایم بارداری و داشتم ولی پریو ... چهارشنبه دوهفته پیش فولیکولم ۱۶ بود پنج شنبه صبح امپول زدم دکترم گفت جمعه شب اقدام کن الان ۱۲ روز گذشته
رومینا۸۷ مدیر استارتر عضویت: 1401/06/16 تعداد پست: 75 الان روز چندم دوره ای؟ چند روز از آمپول ازاد سازیت گذشته؟ ۲۲ خرداد باید پریود بشم که انشااله نشم یکم زیر دلم تیر میکشه همین میترسم برم از بتا بدم
بررررررررف عضویت: 1402/02/27 تعداد پست: 1390 چهارشنبه دوهفته پیش فولیکولم ۱۶ بود پنج شنبه صبح امپول زدم دکترم گفت جمعه شب اقدام کن الان ۱۲ ... امپول باعث همه ی این علایم میشه
رومینا۸۷ مدیر استارتر عضویت: 1401/06/16 تعداد پست: 75 امپول باعث همه ی این علایم میشه یعنی باردار نیستم
rosasea1 عضویت: 1399/04/19 تعداد پست: 4966 ۲۲ خرداد باید پریود بشم که انشااله نشم یکم زیر دلم تیر میکشه همین میترسم برم از بتا بدم ان شاءالله نینی داشته باشی ولی حداقل ۱۵ روز از زدن آمپول بزار بگذره بعد برو ازمایش بده چون آمپول مثبت کاذب میاره
رومینا۸۷ مدیر استارتر عضویت: 1401/06/16 تعداد پست: 75 ان شاءالله نینی داشته باشی ولی حداقل ۱۵ روز از زدن آمپول بزار بگذره بعد برو ازمایش بده چون آم ... خسته شدم هرماه فکر میکنم حامله ام همه جور علائم تو خودم میبینم ولی اخرش هیچی
rosasea1 عضویت: 1399/04/19 تعداد پست: 4966 خسته شدم هرماه فکر میکنم حامله ام همه جور علائم تو خودم میبینم ولی اخرش هیچی منم فکر کنم هم سنیم منم۷۸ هستم۱سال و خورده ای درگیرم
رومینا۸۷ مدیر استارتر عضویت: 1401/06/16 تعداد پست: 75 منم فکر کنم هم سنیم منم۷۸ هستم ۱سال و خورده ای درگیرم من ۳۶ سالمه یه تخمدان ندارمیکسال دارم اقدام میکنم یبارم ای وی اف کردم نشد اوضاع من خوب نیست 😂
rosasea1 عضویت: 1399/04/19 تعداد پست: 4966 من ۳۶ سالمه یه تخمدان ندارم یکسال دارم اقدام میکنم یبارم ای وی اف کردم نشد اوضاع من خ ... ن عزیزم اینطوری نگو من میشناسم کلا لوله های فالوپش مصنوعی بود برداشته بودش عمل کرده بودباردار شد واسه باردار شدن فقط یه دونه تخمک کافیه لازم به تعداد زیادش نیست