2777
2789

من چیزی بلد نیستم اما از تاپیکت خوشم اومد 

خدایا شکررررررت بابت معجزه ت🥺🥺😍😍امروز اولین روز ماه ذی حجه سال ۱۴۰۰ بی بی چک من مثبت شد و انتظار سه ساله ی من به پایان رسید.. خدایا به حق این ماه عزیز هرکی منتظر بچه اس بهش ببخش و دلشو شاد کن💕💕💕💕💕💕💕💕💕

من خودم برای جمع کردن لباسا 

همون طور که لباسا سر چوب لباسیه همه رو میزارم بین تشک ها و رختخواب ها و بعد با چادر شب میبندمشون

خیله خوبه تو خونه جدیدم سریع لباسارو تو کمد آویزون میکنم اینجوری لباسا چروک هم نمیشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

راستی من موقع اسباب کشی چند سال پیش تمام بشقابها رو سه تا سه تا چسب ۵ سانتی زدم 

لیوانا هم دو تا دوتا چسب زدم 

محکم شدن خیلی 

بعدش مکافات داشتم واسه شستنشون ولی خب بنظرم ارزششو داشت 

خدایا شکررررررت بابت معجزه ت🥺🥺😍😍امروز اولین روز ماه ذی حجه سال ۱۴۰۰ بی بی چک من مثبت شد و انتظار سه ساله ی من به پایان رسید.. خدایا به حق این ماه عزیز هرکی منتظر بچه اس بهش ببخش و دلشو شاد کن💕💕💕💕💕💕💕💕💕
من خودم برای جمع کردن لباسا  همون طور که لباسا سر چوب لباسیه همه رو میزارم بین تشک ها و رختخوا ...

اومدم بگم که گفتی بهترین روش لباسه 

روی هر کارتون هم بنویس چیه ومربوط به کجاست ؟اتاق آشپزخونه چی 

ظرفهام اگه کارتن خود چینی و آرکوپال هام نباشه

همه رو تو خونه قبلی میشورم و بعد مثلا 6تا بشقاب باهم یا 6کاسه باهم رو سلفون میپیچم،بعد میزارم تو کارتن و بین ظرفها روزنامه و پلاستیک حباب دار یا تکه های کارتن میزارم اینجوری هم 

ظرفها نمیشکنه هم دیگه تو کارتن کثیف نمیشه 😁

من کوسن های مبل رو میزارم داخل کمد لباسی درشو قفل میکنم هم سبکه وزنی نداره هم کوسنای جاگیر ب راحتی جابجا میشن☺️

✳️تو فقطقسمتی از من رو میشناسی 🧩، روان شناسی می گفت:بیمارانِ واقعی، هیچ وقت به ما مراجعه نمی کنند!مراجعینِ ما اکثرا کسانی هستند،که توسطِ این بیماران، بیمار شده‌اند…

اومدم بگم که گفتی بهترین روش لباسه  روی هر کارتون هم بنویس چیه ومربوط به کجاست ؟اتاق آشپزخونه ...

آره روی هر کارتن یه برگه آچار میچسبونم و مینویسم آشپزخونه یا اتاق و شماره میزنم

بعد توی یه دفترچه جلو شماره کارتن مینویسم که مثلا تو کارتن شماره 4 لیوان هاست یا....

چون میگن رو خود کارتن ننویسین چی توشه ممکنه کارگرا بدزدن🙄

چه باحال👍

واقعا میشه حوله ها یا وسایل سبکمثل کیف ها رو گذاشت تو کمد و بعد چند دور دور در کمد رو سلفون پیچید اینجوری در کمد هم باز نمیشه

آخه من قبلا به در کمد و کشو ها چسب میزدم که بعدش جای چسب میموند و تمیز کردنش سخت بود

آره روی هر کارتن یه برگه آچار میچسبونم و مینویسم آشپزخونه یا اتاق و شماره میزنم بعد توی یه دفترچه ج ...

دیکه خیلی اینطوری دقیق می‌نویسی من فقط می‌نویسم شکستنی یاغیر شکستنی بعد مربوط به کجاست همین اتاق انباری آشپزخونه 

وای من بیشتر از هر چیزی رو رختخواب ها حساسم. ظروف و وسایل رو میشه راحت شست و دستمال کشید ولی رختخواب ها رو نمیشه تمیز کرد. برای ایده گرفتن در مورد حمل اسباب : https://blog.achareh.ir/how-to-pack-beds-and-mattresses/ این مطلب رو بخون. خوبه