2777
2789
عنوان

این حقیقت داره که تو کره جنوبی...

1177 بازدید | 32 پست

بعضیا مخصوصا کارگرهای با درآمد پایین یا بدهی زیاد برای رسیدن به پول یه بلایی سرخودشون میارن تا بیمشون بهشون پول بده ؟؟

تو چن تا فیلم سینمایی دیدم اینجوری بود این آخریه که اسمش پیتا بود خیلی حالم رو بد کردpieta2012

لطفا اگه تو تاپیک من اومدین این موارد رو رعایت کنید!⚠️....خارج از موضوع تاپیک حرف نزنید مثلا اگه سوالی پرسیدم فقط جواب سوالم رو بدید و راهنمایی کنید ولاغیر!....... اگه بحث جدیه و دارای علامت 😭😔هستش خنده و شوخی ممنوع چون واقعا تو اون موقعیت حوصله شوخی کردن ندارم!..... تو تاپیک من سوال های سطحی نپرسید مثلا بگید شپش یا کک چجور حشره ایه ژلیش کردن ناخن چجوریه عوارض کاشت ناخن چی هست و...چون جواب همه اینا تو نت هستش و به راحتی با سرچ به دست میاد.اگه تو تاپیک کسی سوال سطحی بپرسه به جز اون کاربرایی که باهاشون دوستم جواب نمیدم متسفانه!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بیچاره ها ... نه اون ورا گل وبلبله هیچی نگو

تو ایرانم هست

چندین جوون بخاطرش مردن

.حسم گاهی خوبه میخوای سوالتو با حس ششم جواب بدم درخواست بده یک سوال بپرس  فقط یک سواللتو تتاپیکا جواب نمیدم چون چندین نفر ریپ میزنن قاطی میکنم

بیچاره ها ... نه اون ورا گل وبلبله هیچی نگو😏

منظرتون چیه؟

لطفا اگه تو تاپیک من اومدین این موارد رو رعایت کنید!⚠️....خارج از موضوع تاپیک حرف نزنید مثلا اگه سوالی پرسیدم فقط جواب سوالم رو بدید و راهنمایی کنید ولاغیر!....... اگه بحث جدیه و دارای علامت 😭😔هستش خنده و شوخی ممنوع چون واقعا تو اون موقعیت حوصله شوخی کردن ندارم!..... تو تاپیک من سوال های سطحی نپرسید مثلا بگید شپش یا کک چجور حشره ایه ژلیش کردن ناخن چجوریه عوارض کاشت ناخن چی هست و...چون جواب همه اینا تو نت هستش و به راحتی با سرچ به دست میاد.اگه تو تاپیک کسی سوال سطحی بپرسه به جز اون کاربرایی که باهاشون دوستم جواب نمیدم متسفانه!

کره رو نمیدونم ولی تو ایران هم خیلی زیاده

چند بارم از این ادما گیر ما اومدن که بخاطر پول بیمه خودشونو انداختن جلو ماشین یا بلایی سرشون اوردن

تو کره معمولا دنبال وام و قرضن تا بلایی سر خودشون بیارن

🤍.
داداشای زنداییم تو کره زندگی میکنن هر کدومم دوتا بچه دارن و زناشون کره ای هستن زندگی خوبی دارن اقتصا ...

خونه دارن از خودشون؟بازیگرا حتی خیلی هاشون میگن هزینه خرید خونه ندارن البته تو خود سئول

داداشای زنداییم تو کره زندگی میکنن هر کدومم دوتا بچه دارن و زناشون کره ای هستن زندگی خوبی دارن اقتصا ...

خوش بحالشون زنای کره ای خیلی به خودشون میرسن و معمولا خوشگلن😂😁

🤍.
خونه دارن از خودشون؟بازیگرا حتی خیلی هاشون میگن هزینه خرید خونه ندارن البته تو خود سئول

اره دارن حالا هر کدومم دتا بچه دارن تازه کلی ام لوازم ارایش و کتونی اصل میدن به زنداییم