2777
2789

دو تا ردمی نوت 12 تو کشور های دیگ ترکیدن مال من ده پزو میترسم نترکه یه وقت 😭💔

زورم نمیرسه فراموشت کنم فقط میخام عادت کنم که نیستی..🌒 کاربر __btsarmy__ هستم که تعلیقم کردن :)🖤

من شیائومی نوت ۱۱ دارم وسطای تابستون پارسال خریدم.واقعا عالیع تا الان هیچیش نشده

و ما برای زنده ماندن هزاران بار مُرده‌ایم :)!                           کاش ادما بفهمن فقط یبار زنده هستن و اینقد بهم توهین نکنن! ‌‌‌‌.                                                                          

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نزار خیلی داغ کنه

خیلی داغ ینی چطوری مال من همیشه پشتش داغه 😑💔نمیدونم چرا با اینکه زیاد استفاده ندارم 

زورم نمیرسه فراموشت کنم فقط میخام عادت کنم که نیستی..🌒 کاربر __btsarmy__ هستم که تعلیقم کردن :)🖤

من پوکو ام تری دارم 

مدل گوشی من میسوزن 

ی قطعی شون از کار میفته 

منم همش استرسشو دارم

(فاطمه‌ هستم) برای خوشبختی من و علی💍، رونق شغلمون سلامتی خودمون و خانواده هامون یه صلوات میفرستی؟😍 1403/03/03 به آرزوم میرسم چون لیاقتشو دارم🌝🌱🌿 نوکر حضرت زهرام هروقت زندگی بهتون سخت شد بگین یا زهرا تنهاتون نمیزاره ❤️ اللّهمّ صلّ علی فاطمهٔ و أبیها و بعلها و بنیها [و السّرّ المستودع فیها] بعدد ما أحاط به علمک ❤️ خدایا شکرت🤲 برای هرچیز خوبی که تو زندگی م دارم، خدایاشکرت 🤲 برای سلامتی، برای علی م ، برای خانوادم ، برای همه چی🌻. 
من شیائومی نوت ۱۱ دارم وسطای تابستون پارسال خریدم.واقعا عالیع تا الان هیچیش نشده

پشتش داغ اینا نمیکنه؟ 

ربطی به داغ کردن و استفاده موقع شارژ نداره  یه سریا مشکوک میترکن

الان همش 12 میترکه 

شیائومی ها خیلی دارن میترکن  چند وقت پیش یه بچه دچار سوختگی شده بود فوت کرد ( کشورش رو نمیدونم ...

🫠💔وای کاش یچی دیگ میگرفتم 

خیلی داغ ینی چطوری مال من همیشه پشتش داغه 😑💔نمیدونم چرا با اینکه زیاد استفاده ندارم 

انشاالله که چیزی نمیشه

ولی بررسی کن که چرا داغ میکنه با این که میگی استفاده ای به اون صورت نداری

ولی گوشی های خوبین  همین مشکلشون با یسری لگ رو اعصابه  اما گوشی های قدرتمندین

آره خیلی الان مال من اصلا هنگی ندارن ولی سامسونگ مدام هنگ میکنه 😭

پشتش داغ اینا نمیکنه؟ 

شاید زیاد از گوشیت کار میکشی یا فیلت.رشکن خوبی استفاده نمیکنی  چون خودم تجربه داشتم به محض این که از یکی از ف یلتر شکن هام استفاده می‌کردم یه دفعه داغ میکرد شکن خوبی نبود

الانم که هوا خیلی گرمه دستت رو میزاری پشت گوشیت فک میکنی داغ کرده  به نظرم اصلا تو این فصل ادم متوجه داغ کردن خود گوشی نمیشه !یه علت زود داغ کردن گوشی میتونه استفاده از نت همراهی هم باشه !برای من که اینطور بود البته گوشی من سامسونگA12هست

لطفا امضام رو بخونید !!!!!!!!!!خب هر کاربری اخلاق خاص خودش رو داره به شخصه آدمی هستم که اصلا خوشم نمیاد وقتی بحث جدیه اون وسط چن تا کاربر بیان مسخره بازی دربیارن و به طنز ببندن همه چیز رو!فک کنم خودتون قبول داشته باشید تو هرموقعیتی نباید هر رفتاری کرد!اگه میدونید که اوکی اگه نمیدونید دیر نیست برا دونستنش🙂!من اینجا بیشتر برای راهنمایی شدن میام!دوست دارم کاربر ها تو تاپیک هام نظرات ارزشمندی بدن که بعد ها برای بقیه هم مفید باشه(نه این که حرف های بی اساس و نسنجیده و صرفا برا تفریح و شوخی بزنن)....لطفا تو تاپیکم سوالات سطحی و پیش پا افتاده نپرسید