2777
2789

سلام خانوما روزتون بخیر.

چند روز پیش اینجا یه خانومی برای کار آنلاین و اینترنتی آی دی یک نفرو گذاشت و گفتش که کار با حقوق بالای ده تومن در ماه سراغ داره.

من به اون آی دی پیام دادم و متوجه شدم کار در خصوص بازارهای مالی و فارکسه.

بعد من گفتم که هیچ سرمایه ای ندارم که بزارم

ایشون هم گفتن هم آموزش میدن بهم هم سرمایه اولیه در اختیارم میزارن

تنها کاری ک باید بکنم اینه که فقط تحت نظر ایشون معامله انجام بدم آنلاین باشم و بخشی از اون سود برای ایشون میشه.

بنظر شما خطری نداره؟

چرا باید کسی همچین کاری کنه😐

راستش یکم ترسیدم بنظر شما ادامه بدم؟ یا دروغه

سلام گرگ بی طمع نیست

2سال خواننده ی خاموش بودم🤌🏻 .  یه صلوات میفرستید برایِ حل شدنه مشکلاتم؟ 🥺  محتاجم به دعاهاتون😞           عاشقِ سریال دیدن، پیتزا،پاندا، رمان💜   رمان عاشقانه ی ایرانی اگه بهم معرفی کنید ممنون میشم(ترجیحا غمگین نباشه😁) عاشقِ کشورم،زبانم* اگه دیدید از کلماتی استفاده کردم که اروپایی بود تذکر بدید بهم🤌🏻*یه چیزه دیگه کاربری چند نفرس، یه دانشجویه نوزده ساله، یه مامانه 26ساله و یه دبیرستانیه خرخون🤓🤌🏻

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

قطعا کلاهبرداریه قشنگم

اون هرچی بلده با کل سرمایه ش انجام میده کل سود رو میبره چرا باید تو رو شریک کنه‌؟!

هیچوقت ریپلای های نظراتم رو نمیخونم و بعد نظر دادن، تاپیک رو ترک میکنم. افرادی که ریپلای مثبت میکنن ببخشن و افرادی که توهین میکنن متاسفانه بدونن نمیبینم.

اون خانم رو میشناسی؟

هیچوقت کد ملی و یا حسابتونو در اختیار کسی نزارید چون هرمعامله ای انجام بدن حساب ب اسم شماست

یک نَفر پیشِ فَلَکْ ریش گِرو بگذاردبلکه دست اَز سرِ آزردنِ ما بَردارد…

من اطلاعاتی ندارم ولی خودم باشم اینکارارواصلا انجام نمیدم خیلی میترسم

من واژینیسموس شدید داشتم و درمان شدم.دلم میخواد به هرکی که این مشکل بزرگ رو داره کمک کنم.اگه دوس داشتین درخواست بدین

من بودم همچین کاری نمیکردم واقعیتش .من جایی قرار بود به عنوان اپراتور لیزر استخدام بشم به من گفتند سفته بزار و مشغول شو .منم قبول نکردم گفتم نمیخوام .والا سری که درد نمیکنه رو به نظرم دستمال نمیبندند .

اره الان دیدم کاربریش ترکیده😐

زیاد رو کارای مجازی حساب باز نکن مگر اینکه شخص رو خوب بشناسی 

اکثرشون وقت تلف کردنه مثل شغل تایپیست ادمینی و دایرکتری که همه جا تبلیغشو میکنن

فقط میخان پول ثبتنام بگیرن بعدهم کلی وقت میزاری و خسته میشی خودت منصرف میشی

یک نَفر پیشِ فَلَکْ ریش گِرو بگذاردبلکه دست اَز سرِ آزردنِ ما بَردارد…