2777
2789
عنوان

بیاین بگین چیکا کنم

84 بازدید | 10 پست

بچها من پسرم سه سال و‌نیمشع بشدت شلوغ و بهونه گیر و‌شیطونه واسه همین بعضی وقتا دعواش میکنم.توروخدا بگین چیکا کنم‌ک‌باهاش مث دوست باشم چه کتابی یا چه برنامه ای تو گوشی میتونم دانلود کنم و بخونم ک‌باهاش رابطم خوب شه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بچه تو این سن مخصوصا پسر اگه تا حدودی باهاش پرخاش بکنی خوبه تا فرمانبرداری رو یاد بگیره وگرنه توی بزرگیش سرکش میشه برای رفیق بودن باهاشم پدر بهتره این کارو بکنه چون بهرحال بچتون پسره احساساتو عواطفش با مرد سازگار تره

اقا هستم 😑
بچه تو این سن مخصوصا پسر اگه تا حدودی باهاش پرخاش بکنی خوبه تا فرمانبرداری رو یاد بگیره وگرنه توی بز ...

ینی اصلا یه جا نمی شینه همششش بدو‌بدو اصلا آروم و قرار ندارع خسته شدم

منم پسرم سه سالشه دمارم دراومده.ن میخابه ن میخوره فقط بدو بدو.جرات ندارم خونه کسی برم ازبس فضوله

اخخخ گفتی دیشب رفتیم باغ ینی بیزارم کرد هر مسافرتی برم پشیمونم می‌کنه نمی‌دونم چ مرگمه اصلا حوصله ندارم اینقدر ک‌ اذیتم میکنع

اخخخ گفتی دیشب رفتیم باغ ینی بیزارم کرد هر مسافرتی برم پشیمونم می‌کنه نمی‌دونم چ مرگمه اصلا حوصله ند ...

مثل من.انگار صدسال پیر شدم.حرف اطرافیان بدترم میکنه.هی میگن شاید بیش فعاله.اخه خیلی حرف میزنه 

ینی اصلا یه جا نمی شینه همششش بدو‌بدو اصلا آروم و قرار ندارع خسته شدم

نگران نباش عادیه اتفاقا بچه هایی که خیلی شلوغن بزرگ که میشن خیلی باهوش میشن این خیلی خوبه

اقا هستم 😑