2777
2789
عنوان

دلم می خاد جوون وزیبا بشم ...

| مشاهده متن کامل بحث + 395 بازدید | 46 پست
باید خیلی به خودت برسی. به مژه ها و ابروهات تقویت کننده بزن. تحت هیچ شرایطی نذار به صورتت آفتاب بخور ...

من بینی ام عمل کردم پف چشمام برداشتم صورتم تازگی چربی تزریق کردم تازه عینک می زدم لیزیکم کردم 

زندگی یک بازیه ومن برای برد بازی می کنم ....  

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

پیکر تراشی شنیدم در حدمرگ درد داره

اره عزیزم کلا بکش و خوشگلم کنه دیگه اعمال زیبایی...و نظر شخصی من اینه می ارزه ...

شما هم طبق شرایط خودت ببین درد عمل بدتره برات یا این حس نارضایتی

قد ۱۵۲  وزن ۶۸

یکم اضافه داری ولی نه خیلی ها برنج شیرینی نخوری کم میکنی 

برا پوستت م برو از این مرکز زیبایی ها 

منو تو ، تو کلبه وسط یه جنگل یه روز بارونی بوی نم خاک جنگل صدای آواز پرنده ها سردمونه آتیش روشن کردیم و از خاطراتمون میگیم   
دوستم عمل کرد بدنش اینقد شل شده صورتش شبیه پیرزنا شده کلن تحلیل رفته رژیم بگیر برنجو روغن کم کن پیاد ...

عمل چی کرد ؟؟

منم ۳۷ سالمه و شکم دارم و دور چشمام چین افتاده و.........😥😥

من چشمام لیزیک کردم که عینک نزنم بعدش یک گودال سیاه وکبود زیر چشمام دیده می شد خیلی بد بود

اره عزیزم کلا بکش و خوشگلم کنه دیگه اعمال زیبایی...و نظر شخصی من اینه می ارزه ... شما هم طبق شرایط ...

ولله من خیلی تا حالا در این راستا عمل کردم اما شنیدم این دردش دیگه طاقت فرسایه 

الان یک لایه چربی ازشکمم برداشتن به صورتم تزریق کردند خیلی اذیتم فکر کن همش بردارن  

ولله من خیلی تا حالا در این راستا عمل کردم اما شنیدم این دردش دیگه طاقت فرسایه  الان یک لایه چ ...

پس اگه عمل کرده باشی که خوشگلی که 

ببین کلا باید پیش دکتر خوب بری قشنگ بسازه ها جراحی پلاستیک باشه برای بدن 

برای صورت هم گوش حلق بینی ها عالین 

ولی تزریق چربی اینا معمولا صورت رو بزرگ می‌کنه و آدم پلنگ میشه   ولی جراحی سن رو قشنگ میاره پایین لیفت صورت کن اصن یه چیزی میشی