2777
2789
شما که شمالی هستین از جاهای دیدنیش بگو من بچه کوچیک دارم شوهرم چند وقته میگه بریم شمال ولی من تابحال ...

همه جاش قشنگه بیا بهت خوش میگذره من لاهیجانم بیشتریا میان میرن مثلا سوخت کوه اونجا پارکم داره برا بچه ها.یا مثلا زیر کوه هم تله کابین داره هم پارک .گل رودبار .......

درخواست دوستی ندید لطفا با تشکر،🙏🤗.دعای همیشگیم....سلامتی همه خانوادم،خوشبختی بچه هام،خوشبختی خودم.ی خونه سه اتاق خوابه.ی ماشین خوشگل،😍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من که دارم اونجا خونه میخرم هم ولایتیتون بشم  مارو دور نندازید🤣

😂میان اینجا ترافیک میشه ویروس میگیریم اوف

میشه امضاموبخونید؟💙ب امید تموم شدن سربازی عشقم و بهم رسیدنمون ی صلوات مهمونم میکنین؟ ممنونم 🌚از سال ۹۹ اینجام کاربری یازدهمممه اینو دیگه نترکونید💚یه دختر ۴۷ کیلویی با قد ۱۵۵ هستم♥️ اگه بخوام حالمو توصیف کنم میتونم بگم حالم مثل اسباب بازیه ک صاحبش دیگه بچه نیست🖤بخاطر خودت زندگی کن نه حرف مردم🩷اگه باهات هم نظر نیستم دشمنت نیستم گلم فقط عقاید فرق داره❤اسم کاربری ها یادم میره اگه باهات دعوا افتادم و بعدش باهات گرم گرفتم بدون اسم کاربری یادم رفته گلم🦥هر کس با حرف زدن شعور و فرهنگشو نشون میده✔️حس ششمم ولی خب بعضی وقتا جواب نمیدم سوالاتونو چون تمرکز ندارم🧸 اگه جوابتو ندادم دوباره ریپ نزن❤️ تیکر بارداری نیست تیکر تولد عشقمه💕 زندگی زندان سرد ارزوهاست🥀دنیا قشنگه اما تو نقاشی ن لا ب لای ی مشت آدم بی ذات و لاشی👍این روزا هیچکس شبیه حرفاش نیست❌️خوبی یعنی گناه🦋دختری از دیار مازندران👸مازندران پرچم بالا✅️
عیب نداره با هم میمیریم 🤣خارج از شوخی شما ل که پر شده از تهران ومشهدو اصفهانی 

دقیقا آخرشم ترافیک مبشه و مریضی و سرما خوردگی

میشه امضاموبخونید؟💙ب امید تموم شدن سربازی عشقم و بهم رسیدنمون ی صلوات مهمونم میکنین؟ ممنونم 🌚از سال ۹۹ اینجام کاربری یازدهمممه اینو دیگه نترکونید💚یه دختر ۴۷ کیلویی با قد ۱۵۵ هستم♥️ اگه بخوام حالمو توصیف کنم میتونم بگم حالم مثل اسباب بازیه ک صاحبش دیگه بچه نیست🖤بخاطر خودت زندگی کن نه حرف مردم🩷اگه باهات هم نظر نیستم دشمنت نیستم گلم فقط عقاید فرق داره❤اسم کاربری ها یادم میره اگه باهات دعوا افتادم و بعدش باهات گرم گرفتم بدون اسم کاربری یادم رفته گلم🦥هر کس با حرف زدن شعور و فرهنگشو نشون میده✔️حس ششمم ولی خب بعضی وقتا جواب نمیدم سوالاتونو چون تمرکز ندارم🧸 اگه جوابتو ندادم دوباره ریپ نزن❤️ تیکر بارداری نیست تیکر تولد عشقمه💕 زندگی زندان سرد ارزوهاست🥀دنیا قشنگه اما تو نقاشی ن لا ب لای ی مشت آدم بی ذات و لاشی👍این روزا هیچکس شبیه حرفاش نیست❌️خوبی یعنی گناه🦋دختری از دیار مازندران👸مازندران پرچم بالا✅️

من یه باکس پیک نیک درست کردم، همیشه آماده اس، از این قوطی های فلزی تو سایز های مختلف، چای خشک، تی بگ، نبات، یه مدل دمنوش، قاشق و چنگال و لیوان،  بشقاب،  جدا هم یه سبد برای میوه و .. سیخ کباب و منقلو بادبزن .. قرص مسکن، وسایل شخصی هم حوله و لباس و مسواک  و.. فلاسک و کتری سفری، یه گاز پیک نیک کوچیک اگر لازمتون میشه برای کمپ زدن، پتوی مسافرتی و ملحفه، دوتا بالش کوچیک کوسن طور، زیرانداز

وای شمالیا چرا اینقد بد هستن...🥺🥺شما بیا شیرازو‌ببین تو پیاده روها جلو خونه هامون چادر زدن بس که ش ...

چرا میگی شمالیا؟ینفر یه حرفی زد چرا به همه نسبت دادین که شمالیا اینقد بدن؟الان من شمالم شهر فومنم ویلاها که پر شده همه تو پارک و خیابون چادر زدن کی کارشون داره اخه

💚🧡در جوانی ام... دلتنگ جوانی شده ام...چه کرده اند با ما🧡💚
واقعا دم هرچی شیرازیه مهمون نوازه گرم که انقد مهربونن واقعا نمیدونم چرا شمالی ها اینجوری شدن چون قبل ...

ینفر حالا یچی گفتا شمالی هااا...بعدش انقدر این مسافرا  زخم خوردیم براهمین دیگ متنفر شدم از تعطیلات میان به گند میکشن میرن همه ک بلانسبت فرهنگ ندارن برای عید افتادن باغ اشناهام درخت میوه رو شکوندن بردن برای کباب ..آمدن تو قبرستون چند تا گلدون گل دزدیدن بردن ..طرف پوشک بچش باز کرد روز طبیعت همه اونجا نشستن لب آب انداخت تو آب رودخونه خوب این بی فرهنگیا باعث میشه از هر چی مسافر آدم زده بشه باغ چایی لب جاده افتادن تمام بوته ها رو له کردن برگ چایی رو چیدن دیگ کدوم بگیم اخه 

شمال هم تا چند سال پیش همین بود ولی مسافرا نشون دادن ارزشش و ندارن  من خودم یه زمانی مسافر اون ...

والا بعضیا بی شخصیتی شون نشون میدن میگ گشنه میمونن الان مشهد اصفهان و خیلی شهرای دیگ تو تعطیلات پر مسافر میشه هرکی هم یجور کاسبی راه انداختن اینا میان شمال بلانسبت مثل آدم هم نمیان ک پست بالا گفتم چکارایی میکنن بد میگن شمالیا فلان وبسان

قوطی فلزی چیه؟ چه جالب 

شبیه همین بنکه ی شیشه ای، مثلا شبیه شیشه های ادویه جان ولی اینا فلزی هستش، البته خیلی کم شده تو بازار چون خارجی هستن دیگه خیلی کمتر وارد میشن من چهار سال پیشرخریدم، چون خب نسبت به شیشه هم سبک ترن،  هم اینکه خب نشکن هست طرح های روش هم خیلی قشنگ، شما میتونین از جنس های نشکن که پلاستیک طور هستن درهای رنگی دارن استفاده کنید زیاد شدن تو بازاز، بی رنگ هم هستن هرچی داخلش بریزی مثل  شیشه  داخلش معلوم هست چی ریختی، نمیتونم عکس بفرستم وگرنه عکس براتون میفرستادم

والا بعضیا بی شخصیتی شون نشون میدن میگ گشنه میمونن الان مشهد اصفهان و خیلی شهرای دیگ تو تعطیلات پر م ...

والا توی کل فامیلای من یکیشونم درآمدشون بستگی به مسافر نداره

شهرداری و استانداری هم یه قرون هزینه نمیکنه که به شهرا برسه 

مردم میمونن و مسافرایی که از همه جا با فرهنگای مختلف میان 

با فنجانی چای هم میتوان مست شد! اگر اویی که باید باشد، باشد💜