2789
عنوان

امام زمان

| مشاهده متن کامل بحث + 701 بازدید | 103 پست
اره ولی فعلا امیدی به منجی نیست برامون روز به روز بدتر شده هرکسی این زمونه بتونه زنده بمونه با این ه ...

دلیلش خود ماییم که نمیخوایم

خودت برای ظهورت دعا کن وبرگرد*دعای من به خودم هم نمی کند اثری*یگانه منتقم خون کربلا برگرد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یادمه بچه بودم فک کنم شش سالم اینطورا ی روز مامانم صدقه درآورد دور سرم چرخوند گفت ب نیست سلامتی امام زمان بعدشم گفت یا امام زمان مواظب دختر منم باش داشتیم می‌رفتیم مهد کودک یکساعت بعد از تاکسی ک خواستیم پیاده شیم دستمو گذاشتم لای در و بدنه ماشین خیلی قدیمی بود منم کوچولو و لاغر یعنی درو می‌بست دستک له میشد قشنگ یادمه ی آقای سفید پوش ک چهرشو ندیدم دستمو گرفت سریع کشید بیرون،اما اون موقع هرچقدر میگفتم هیشکی باور نمی‌کرد فکر میکردن توهم زدم هنوز یادم میاد دلم مییریزع

یه خانومی هست پیره هرشب امام زمان باهاش حرف میزنه منم شنیدم که کسی بهم گفته اون خانوم پیر ...

عزیزم با دل وزبونخودمونی  باهاشون حرف بزنی حتما به حرفاتون گوش میدن حتی اگه ما بدیم بازم برا مون دعا میکنن آخه میدونه کسی رو جز ایشون نداریم 💖

ٱللَّٰهُمَّ صَلِّ عَلَىٰ مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ_اَلَّلهُمـّ؏جِّل‌لِوَلیِڪَ‌الفَرَج
اره ولی فعلا امیدی به منجی نیست برامون روز به روز بدتر شده هرکسی این زمونه بتونه زنده بمونه با این ه ...

خداهست هرکار خدا بی حکمت نیس گلم اینو یه آدم زخمی داره بهت میگه

خدایا شکرت🦋🦋🌱🌱🌻🌻
عاشقشم با تمام وجودم امیدوارم هرچه زودتر ظهور کنن اقاجان

اللَّهُـمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّـدٍﷺ وَآلِ مُحَمـَّدﷺ

ٱللَّٰهُمَّ صَلِّ عَلَىٰ مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ_اَلَّلهُمـّ؏جِّل‌لِوَلیِڪَ‌الفَرَج

از غم هجر مکن ناله و فریاد که دوش

زده‌ام فالی و فریادرسی می‌آید

مهدی جان! تو می‌آیی و لاله می‌روید؛ اشک لبخند می‌زند و تلخی هجرت می‌کند.

مهدی جان! ای خاتمه همه تنهایی‌ها، با دلی شکسته و نگاهی خیس، چشم به راهت داریم. 

عجل الله ظهورک♥

همه ی باغ و بهارم بنوسید حسین💚💚💚

در زمان حضرت امام هادی علیه السلام شخصی نامه‌ای نوشت از یکی از شهرهای دور.

🔅نامه‌ای نوشت که آقا من دور از شما هستم. گاهی حاجاتی دارم، مشکلاتی دارم، به هر حال چه کنم؟

🔅حضرت در جواب ایشان نوشتند: 

«إِنْ کَانَتْ لَکَ حَاجَةٌ فَحَرِّکْ شَفَتَیْک‏» 

لبت را حرکت بده، حرف بزن، بگو. ما از شما دور نیستیم.

📚بحارالانوار/ ج53/ ص306

آیت الله بهجت :

🔅بین دهان تا گوش شما کمتر از یک وجب است. قبل از اینکه حرف از دهان خودتان به گوش خودتان برسد، به گوش حضرت رسیده است.

همچنین از ايشان پرسیدند. آقا کجاست؟ 

گفتند :درقلب های شماست. 

مواظب باشید بیرونش نکنید. 

اینکه  امام زمان رو ببینیش یا نبینیش 

مهم نیست. 

مهم اینکه تو قلب ما حضور داره. و هر موقع بخواهیم میتونیم باهاش حرف بزنید❤️بهمون خیلی نزدیکه🌱

میتونی از همین امروز  حتی از همینجا شروع کنی ...

حرف دلت رو ، درد دلت رو ، حتی حاجتت رو بنویس برای آقای مهربونمون ...

خودت برای ظهورت دعا کن وبرگرد*دعای من به خودم هم نمی کند اثری*یگانه منتقم خون کربلا برگرد

جانم فدای نام تو یا صاحب الزمان

قربان آن مقام تو یا صاحب الزمان

جان و تمام هرچه که دارم به پای تو

عمری شوم غلام تو یا صاحب الزمان

جان میدهم بخاطر یک لحظه دیدنت

دل عاشق سلام تو یا صاحب الزمان

قربان آن کرامت وآن جود وبخششت

قربان یک کلام تو یا صاحب الزمان

ما منتظر به راه قدوم تو مانده ایم

کی میرسد قیام تو یا صاحب الزمان

آیا رسد فروغ رخت عاقبت به ما

کی میرسدپیام تو یاصاحب الزمان عج