2777
2789
عنوان

با شوهرم بحثم شده گرفته خوابیده

1181 بازدید | 16 پست

۳۷ هفته باردارم 

هفته اینده نی نیم دنیا میاد سزارین

سر یکسری از رفتار های خانواده هامون بحثمون شد

تو این مدت بارداری خیلی هوامو داشت خیلی ازم مراقبت میکرد نمیذاشت هیچ استرس و ناراحتی بهم وارد بشه

سر شب از هر دری یک حرفی میزد انگار از یک موضوعی عقده کرده بود

شروع کرد به گیردادن به خانوادم این اونجوره این اینجوره تااااا رسید به پدربزرگم که چرا اینقدر ملک و املاک داره به ما هیچی نمیده چرا برای ما هیچ کار نکرده 🥴🥴

پدرم همیشه از لحاظه مالی عاطفی یا هر مشکلی که پیش بیاد هوامون رو همجوره داره 

دنبال خونه میگشتیم خونه خودشو بهمون داد یک خونه ویلایی بزرگ سه ساله مجانی داریم استفاده میکنیم گفت اینجا بمونید پس انداز کنید تا هر وقت که دوست داشتید بمونید

شوهرم گفت نمیتونم هر روز با ماشین برم سرکار ماشینم خراب میشه بابام براش موتور گرفت 

تو کارش به هر مشکلی خورد بابام کمکش کرد

کمک مالی هم همیشه کرده حتی  یکبارم پس نگرفته

ولی خانواده خودش تو این چندسال هیچ کاری برای ما انجام ندادن 

خیلی سر این موضوع های الکی بحث کردیم اولش هیچی نگفتم کوتاه امدم تا بحثمون نشه ولی اینقدر کش داد و شروع کرد بخودم گیر دادن خودم میدونم چاق شدم بدنم ترک ترک شده صورتم پف کرده لکه اورده ولی دست خودم نیست از عوارض بارداری هست هیچ وقت اینارو نمیگفت دفع اولی بود داشت مسخرم میکرد بغضم ترکید از شد عصبانیت منم شروع کردم بحث کردن باهاش دو ساعت و نیم تو اتاق گریه کردم هر چند دقیقه به یک بهونه میومد تو اتاق بهم سر میزد دفع اخری هم امد بغلم کرد عذرخواهی کرد ازم پرسید نی نی چطوره لگد میزنه 

منم جوابشو ندادم بعد چند دقیقه دیدم حرف نمیزنه نگاه کردم دیدم تو بغلم خواب رفته 😐😐

فردا باهاش آشتی کنم یا نه بزارم ادب بشه �

ناراحتم چرا مراعت حال منو نکرده اگه یک وقت از شدت عصبانیت و بحث و دعوا برای بچه اتفاقی میوفتاد چی....

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

زیادی رو دادین بهش 

خب چرا اینقدر پروووش کردین واقعا تعجب کردم ساپورت کردن هم حدی داره ⁦☹️⁩⁦☹️⁩⁦☹️⁩

فقط 32 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

شدی صاحب هر بند دلم 😍شدی روز و شبم ماه دلم 😍مهمون کوچولوی دلم خیلی خوش اومدی به زندگی مون🥺خدایا شکرت.  خدایا خودت مواظب مسافر کوچولوم باش😍02/6/13 بیبی چکم مثبت شد😍.                                      پسر کوچولو قشنگم داری داداش بزرگه میشی قربونت برم🥺🥺

بابات این همه بهش، کمک مالی کرده سیر نشده حالا از پدر بزرگت هم انتظار داره. خیلی پروعه والا بره ...

رفتارش تازگی داشت انگار یکی با حرفاش پرش کرده بود 

قبلا یک بار گفت همکارام بهم میخندن میگن اینقدر وضعشون خوبه چرا هیچی ازشون نمیکنی

زیادی رو دادین بهش  خب چرا اینقدر پروووش کردین واقعا تعجب کردم ساپورت کردن هم حدی داره ⁦☹️⁩⁦☹️ ...

چون تک دخترم بابامم خیلی منو دوست داره هرکاری از دستش بر بیاد انجام میده 

رفتارش تازگی داشت انگار یکی با حرفاش پرش کرده بود  قبلا یک بار گفت همکارام بهم میخندن میگن این ...

وا بگو تو چیکاره ای که چشم به مال و اموال خانواده پدری من دوختی 

بگو اگه قراری بشه ارثی بدن به خودم میدن نه به داماد مفت خور

بگو برو از فک فامیل خودت بِکَن

از قد کشیدن یکدیگر نترسیم ما همه درختان یک جنگلیم. 
قهر باش تا منت بکشه درکل شما خانوادت نباید اینقدر داماد حمایت کنن شوهرت واااقعا پرو شده

رفتارش تازگی داشت

قبلا یکبار میگفت همکارام مسخرم میکنن میگن پدرزنت وضعش خوبه چرا ازش نمیکنی یه چیزی 

من موندم فقط این مردا تو اوج دعوا و عصاب خوردی چجوری خوابشون میبره😐😂

اره همینو بگو 

از یک طرف دلم براش میسوزه میگم گناه داره اخه خیلی هوامو داره

از یک طرف بابت حرف هایی که امشب زد خیلی ناراحتم

موندم وا بدم اشتی کنم یا صبر کنم ادب بشه 

اره همینو بگو  از یک طرف دلم براش میسوزه میگم گناه داره اخه خیلی هوامو داره از یک طرف بابت حر ...

یکم دیگه سرسنگین باش بذا با بهای بیشتری آشتی کنی

چه میدونم گردشی کادویی چیزی🙄😁

لطفا کامنت من را لایک نَنُمایید🗿
یکم دیگه سرسنگین باش بذا با بهای بیشتری آشتی کنی چه میدونم گردشی کادویی چیزی🙄😁

اینقدر کنارش🐛ریختم تا بیدار شد گفت میرم ماشینو بیارم بزارم تو حیاط شب بیرون نمونه  وقتی برگشت برام یک عالمه خوراکی و بستنی خریده بود 😅😅😅😅

ببین عزیزم اگه شوهرت برای اولین بار یه چیزی گفته و یا حرکتی کرده و همیشه هواتو داره بذار به حساب اینکه خسته بوده  یا فکرش درگیر یه موضوعی بوده و وقتی ازت معذرت خواهی هم کرده ابدا بحث رو کش نده و حرفهای امشب رو به کلی فراموش کن و دیگه فردا براش قیافه هم نگیر 

اینایی که گفتم عینا برای خودم اتفاق افتاده