2777
2789

سلام خانم ها راستش من خودم بچه ندارم و مجردم ولی واقعا دلم میسوزه!!

خدایی نکرده اگه بچه پرت بشه یا بزنید روترمز یا تصادفی چیزی بشه میدونید چه اتفاقاتی ممکنه برای اون بچه بیفته؟متاسفانه تو کوچه و خیابون از هر ده تا ماشین پنج تاشون بچه هاشون سرشون ازپنجره یا سانروف بیرونه.لطفا حواستون به بچه هاتون باشه.یا اگر خیلی این کارو دوست دارن تو کوچه خیابونهای خیلی خلوت بهشون اجازه بدید🌱✨

الهی همان که میدانی🌱✨

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من بمیرم اجازه نمیدم به پسرم خودش دیگه میدونه آیت کار اشتباهه.چون خیلی میترسم

آره خوشگلم.پس چی؟😐😍😍😌همه میگن.شما هم بگو😛لایکم نکن.جنس مخالف بیاد پا شکسته باید بره حواستا جمع کن.متاهلم🤨😐

از بچه هایی که از سانروف میرن بالا خیلی بدم میاد 

خیلی فخر فروشی میکنن 

پایبند به قوانین سایت مخصوصا بند ۱۰ هستم .                 هدف از عضویت جامعه شناسی و تحلیل فرهنگی می باشد .      اگه حضورم در تاپیکی به نظرتون مناسب نبود یه گوش زد بدین تاپیک رو ترک میکنم نیازی به گزارش دادن نیست .        ممنون که امضامو خوندین .                        
پسرمن فقط جاهایی که خیلی اروم حرکت میکنیم از سانروف میرع بیرون

باز سانروف و جاهایی که اروم میرونن بهتره ولی بازم لطفا بازم مراقب پسرگلتون باشید عزیزم😘🌱✨

الهی همان که میدانی🌱✨

چند روز پیش بیرون بودیم پسرم ۴ ونیم سالش کلا شیشه ماشین پایین بود سرشو برده بود بیرون من هی گفتم بیا تو شیشه رو بده بالا ولی شوهرم میگفت یواش میرم حواسم بهش هست بچه هم که کافی یکی پشتش باش دیگه حرف اون یکی رو گوش نمیده سر اون با شوهرم دعوام شد کل مسیر قهر کردم باهاش میگم تو پشت فرمون چجوری میخواد حواست باش تا تو بیای عکس العملی نشون بدی شاید دستپاچه شی یه تصادفی هم بکنیم.اگه اون بچه از سرکنجکاوی پاشو بلند کن بیشتر خودشو بکش بالا پرت میشه بیرون دیگه خلاصه سر اون بحثمون شد ولی آوردمش تو شیشه رو دادم بالا بعد میگفت تونمیزاری به بچه خوش بگذره گفتم آره دیگه خدایی نکرده بعد اونم یه عمر بشینم از سر پشیمونی غصشو بخورم.

دلا غافل زسبحانی چه حاصل/مطیع نفس شیطانی چه حاصل/بُوَد قدر تو افزون از ملائک/تو قدر خود نمیدانی چه حاصل