2777
2789
عنوان

خاستگار

171 بازدید | 20 پست

خانمایه خاستگار دارم که ۹ سال فاصله سنی داریم کلا وضعیت خانوادگیشون اینا با ما هم سطح هست خودشم ماشین و خونه اینا داره فامیل خیلی دورمون هس کم بیش هم میشناسم اخلاقمون به هم میخوره

ولی بخاطر فاصله سنیمون شاید جواب منفی بدم

ولی خانوادم میگن یه چند ماه باهاش حرف بزن  بشناسش بعد جوابتو بده

بنظرتون ۹ سال زیاد ؟ شما ها بودین چیکار میکردین 

اختلاف سنی منو همسرم ۱۰ سال راضی راضی ام پخته هست خیلی خوبه 

من بهارم 🌸🌞عاشق کتاب خوندن  ، وقتی داشتم تو جهل دست و پا میزدم کتاب خوندن نجاتم داد 🌈🤌🌷 الگوی من (مجتبی شکوری هست ) علاقه خاصی به شنیدن پادکست های ایشون دارم 😃🙏❤ من برنامه ریزی رو خیلی دوست دارم و همیشه برای زندگیم برنامه ریزی دارم  و میتونم تو این زمینه خیلی کمکت کنم چون مقالات و فیلم های زیادی در موردش خوندم و دیدم 🙂💚 من دانشجوی فرهنگیانم و برای رسیدن به اینجا خیلی سختی کشیدم 🤎💜  یکی‌از زیباترین جمله هایی در طول تحصیلم بهش رسیدم فقط این بود که استادمون همیشه سر کلاس می‌گفت 😁🌷 زندگی عاقلانه بهتر از زندگی عاشقانه هست ✨ ❤️  می‌گفت عشق بعد از  ازدواج درست شکل میگیره ولی وقتی عاشقی فردی اشتباه میشی یک عمر پشیمونی 😇

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

گفتم تاپیک قبل 

۱۸ سالمه ۲۷ سالشه 

خیلی ام درک میکنیم هم و 

اونقد که فک میکنی تفاوت عقیدتی نیست 

مگر اینکه محیطی که بزرگ شده تاثیر بذاره

اگه افغانی ای از کشورم برو بیرون تا ننداختمت بیرون ((:      با امضام مخالفی؟ میتونی نخونیش
من بودم جواب رد میدادم

یعنی شما حاظرید بدون خونه و ماشین بخونید ولی همسرتون  اختلاف سنی کمی باشما داشته باشه ؟! ببخشید توهین نشه برام سوال پیش اومد 

من بهارم 🌸🌞عاشق کتاب خوندن  ، وقتی داشتم تو جهل دست و پا میزدم کتاب خوندن نجاتم داد 🌈🤌🌷 الگوی من (مجتبی شکوری هست ) علاقه خاصی به شنیدن پادکست های ایشون دارم 😃🙏❤ من برنامه ریزی رو خیلی دوست دارم و همیشه برای زندگیم برنامه ریزی دارم  و میتونم تو این زمینه خیلی کمکت کنم چون مقالات و فیلم های زیادی در موردش خوندم و دیدم 🙂💚 من دانشجوی فرهنگیانم و برای رسیدن به اینجا خیلی سختی کشیدم 🤎💜  یکی‌از زیباترین جمله هایی در طول تحصیلم بهش رسیدم فقط این بود که استادمون همیشه سر کلاس می‌گفت 😁🌷 زندگی عاقلانه بهتر از زندگی عاشقانه هست ✨ ❤️  می‌گفت عشق بعد از  ازدواج درست شکل میگیره ولی وقتی عاشقی فردی اشتباه میشی یک عمر پشیمونی 😇

من اگر با تحقیقات واقعا آدم با اخلاقی باشه و قیافش قابل قبول خودم باشه یعنی ازش خوشم بیاد جواب مثبت میدم 

من خودم زن عموم ۹ سال از عموم بزرگه ولی هم و دوست دارند و زندگی خوبی با هم دارند 

همچین هم سطح هستند 

تو باید خوشت بیاد ازش 

کاش دوباره تب کنم تا در این دنیای بی کسی پرستارم بشی 

برای من بیاد بابام میگه نه نهایت ۵ سال تفاوت باز یکم فکر میکنه میگه ۵ سالم زیاده 

علتشم که بپرسی میگه که زنو و شوهر باهم پیر بشن یکی جوون نمونه اون یکی دیگه پیر 

منم قبول دارم حرفشو 

۹ سال زیاده 

ولی بازم خودت میدونی

کسی جز استارتر منو ریپلای نکنه ....اگه دلتون بحث میخواد یه تاپیک جدا بزنید تگم کنید میام اونجا حسابی از خجالتتون درمیام...گاهی جواب مزخرفات بعضیارو نمیدم ...من همون آدمیم که نه تحصیلات نه معدل الفم تاثیری روی حرف زدنم نذاشته حرفمو رک میزنم حق میزنم میخواد خوشت بیاد میخواد بدت بیاد پشت این کاربری یه آدم بی آزار نشسته که اگه خیلی اذیتش کنید بیفته سر لج باید سفره صلوات پهن کنید تا کوتاه بیاد....اگه ارجاعت دادم به امضام یعنی  نه تنها حوصله یاوه گویاتو ندارم بلکه به هیچ جای مبارکمم حسابت نمی کنم ....سعی کن زیاد به پر و بال من نپیچی من اعصاب ندارم یهو میزنم کتلتت میکنم به خود میای میبینی کتلت شدی ...حسن ختام اینکه تضمین میکنم من بی حوصله ترین ادمی هستم که توی عمرتون دیدید...
یعنی شما حاظرید بدون خونه و ماشین بخونید ولی همسرتون  اختلاف سنی کمی باشما داشته باشه ؟! ببخشید ...

من اگه همسرم خونه و ماشین از خودش داشته باشه سریع میرم میگیرمش وقتو تلف نمیکنم

یعنی شما حاظرید بدون خونه و ماشین بخونید ولی همسرتون  اختلاف سنی کمی باشما داشته باشه ؟! ببخشید ...

بنظرم اصلن منطقیی نییست ....شرایط و اخلاقیات و خانواده  و اصالتش خیلی مهمتره

ما بَد نبودیم....بَلَد بودیم دنیا ما رو نمیخورد...