2777
2789
عنوان

مامان هاکه تازگی ختنه پسرشو به روش سنتی انجام داده

| مشاهده متن کامل بحث + 483 بازدید | 31 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وای سنتی همون جراحیه؟؟؟ اگر همونه ازت خواهش میکنم حلقه ایی انجام بده به خدا بچه هیچی نمی‌فهمه جرا ...

خیلی ها دیدم حلقه انداختن تنگی مجاری آورده بچه خیلی اذیت شده

یکی از اقوام چند روز پیش حلقه زده بود بچه اش خیلی بی تابی  کرده بود

هنوز غلت نمیزنه

نمیخام تو دلت رو خالی کنم 

نمیتونی که زمان رو برگردونی عقب 

اما خوب دست و پا میزنه که

به بغل عادت کرده که 

عادت خوابش فقط تو حالت درازکش با سینه که نیست ...نوزاد این خوبی ها رو داره من پسرم رو‌تا دو روز خوابیده شیر میدادم میخابوندم...پی پیش هم کم بود با دستمال مرطوب حل شد اما بچه هشت ماهه میشه یا نه نمی‌دونم واقعا

انشالله که به خوبی سپری بشه

خیلی ها دیدم حلقه انداختن تنگی مجاری آورده بچه خیلی اذیت شده یکی از اقوام چند روز پیش حلقه زده بود ...

نه اتفاقا شکایت تو حلقه اگر هم باشه خیلی کمتر از جراحیه

ضمن اینکه اکثر مشکلات حلقه برای مراقبت های بعدشه و اونم اکثرا برای بچه های که دیر انجام میدم و تو خونه خوب مراقبت نمیکنن

ولی همه اینا به کنار جراحی خیلی بچه زجر می‌کشه من واقعا دلم به درد میاد 

تزریق بی هوشی بعد حال بدی بهدهوش اومدن خودتون تو زایمان بخیه داشتید دیگه اگر طبیعی بوده باشید که بیشتر بچه رو درک میکتی 

نه اتفاقا شکایت تو حلقه اگر هم باشه خیلی کمتر از جراحیه ضمن اینکه اکثر مشکلات حلقه برای مراقبت های ...

همسرم تو اتاق عمل کار میکنه میگه بیهوشی با ماسک هست و خیلی طول نمیکشه کلا شاید ۲۰ دقیقه

دست و پا میزنه اما بغلی نیست بیشتر به پشت گاهی هم به پهلو میخوابه

خوب حتما یه نفر کمک داشته باش چون مجبوری بچه رو حداقل یکی دو روز ثابت نگه داری وگرنه هم اذیت میشه هم یه وقت بخیه هاش باز میشه 

بخصوص اینکه سنش بالا رفته اگر حلقه بود بهتر بود

همکار شوهرم پسرش جراحی بود تو مسیر انتقال به خونه بچه شروع می‌کنه به بی قراری و دست و پا زدن که بخیه ها پاره میشه دوباره بچه می‌ره اتاق عمل ....واای 

انشالله دو رکعت نماز نزر کن برای آرامش خودت و به سلامتی ختم شدن همه چی 

انشالله دامادیش

خوب حتما یه نفر کمک داشته باش چون مجبوری بچه رو حداقل یکی دو روز ثابت نگه داری وگرنه هم اذیت میشه هم ...

شکر خدا بیمارستان به خونمون نزدیک

همون روز اولمهمسرم خونه ست اما بعدش دیگه نه

همسرم تو اتاق عمل کار میکنه میگه بیهوشی با ماسک هست و خیلی طول نمیکشه کلا شاید ۲۰ دقیقه

خوب خدا رو شکر شما انتخابت رو کردی 

برای عنوان شما الان خیلی ها میان تا بتونن تصمیم بگیرن و ایده بگیرن برای همین اینو خدمت همه میگم عزیزان هر نوعی که انتخاب می‌کنید چه حلقه چه جراحی فقط هر چی بچه کوچیکتر باشه  راحتتره از لحاظ روحی چیزی یادش نمیمونه بهبودیش بهتره و شما خودت کمتر اذیت میشی چون نوزاد همش خوابه بخصوص چون مسکن میخوره 

اصلا فکر نکنید وای کوچولوعه گناه داره اذیت میشه کاملا برعکس هر وی کوچیکتر بهتر خود من چون تو نوبت بودم بچه ۵۰ روزش شد خیلی پشیمون شدم گفتم کاش ۲۰ روزگی میبردم حتی

اما در مورد روش من تا جایی که دو ماه تخفیف کردم و فهمیدم اکثرا از حلقه به دلایل مختلف راضی تر بودن 

ضمنا یه نکته خیلی مهم به هیچ عنوان مطب و کلینیک نبرید خیلی تجربه ندارن نهایت ده تا بچه تو ماه بره

اما درمانگاه ها حداقل روزی ۵۰ تا بچه ختنه میکنن کسی که بچه من رو ختنه کرد اصلا دکتر نبود اما آنقدر تو کارش ماهر بود بچه من حتی مهلت نکرد گریه کنه ضمنا هزینش یک پنجم مطب و کلینیکه ...

ختنه بیشتر از مدرک به مهارت فرد بستگی داره

ببین عزیزدلم روش خوبی رو انتخاب کردی.. باتوجه به سن دلبندتون وکنجکاویش احتمالا حلقه مشکل ساز بود.. 

منم دوتاپسرهامو سنتی بردم.. درنظر بگیر دکترت حتما خوب باشه و اینکه اصلا دردی نداری یک امپول میزنن بی حس میشه و با اولین ادرار سوزش تمومه.. سه روز م استامینوفن میدی و خلاص

اصلا استرس نداشته باش

فقط پوشک و دستمال تمیز و اگر شیر خشکیه شیشه اش رو ببر

اگر شیر خشک نمیخوره اب قند یا اب تو شیشه اش بریز که باهاش تو اتاق مشغول باشه. 

همیشه برای ماندن دلیل هست..وبرای رفتن بهانه..

سلام دوستان

خواستم بگم به لطف خدا دیروز سنت پسرم رو انجام دادیم و خیلی عالی و بدون اذیت بود

اصلا درد نکشید و اذیت نشد

از اتاق عمل اومد بیرون رو تخت حسابی دست و پا زد و بازی کرد طوری که کمتر از یک دقیقه آنژیوکتش رو کند و داشت میخورد که بهش رسیدم😁

اگه میدونستم انقدر راحته بی خودی اون همه استرس نمیکشیدم

اینو برای کسایی گفتم که ممکن بود بعدا تایپیک رو ببینن

ضنا دکتر ملاییان پزشک پسرم بود