2777
2789

یه لیوان دمنوش گل محمدی یا به لیمو

ترک گوشی تا فردا صبح

بهترین دارو برای شماست🙏🏻

میتوان با پنجه های خشک ...                                             پرده را یک سو کشید و دید ...                                              در میان کوچه باران تندی می بارد ...  کودکی با بادبادکی رنگی .‌. ایستاده زیر یک طاقی ...  گاری فرسوده ای میدان خالی را ....       با شتابی پرهیاهو ترک میگوید....                                   آری... میتوان بر جای ماند                                                                    

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بابام همش سرم داد میزنم انگار ارث پدرشو طلب داره  من کم توقع ترین بچه  خونه ام نزدیک ۱۷سا ...

اخه عزیزم کاملا درکت میکنم اینو بدون این فقط مشکل تو نیس خیلیا همین مشکلو دارن ولی تو سعی کن آروم باشی

اخه عزیزم کاملا درکت میکنم اینو بدون این فقط مشکل تو نیس خیلیا همین مشکلو دارن ولی تو سعی کن آروم با ...

از صبح هیچ نگفتم تا الان از وقتی که یادم میاد همین جوری بوده دارم می‌ترکم از غصه

از صبح هیچ نگفتم تا الان از وقتی که یادم میاد همین جوری بوده دارم می‌ترکم از غصه

نریز تو دلت گریه کن یا هرچی غم و غصه داری رو کاغذ پیاده کن هرچی تو ذهنت میگذره رو بنویس بعد پارش کن اینجوری خیلی خیلی آروم میشی 

نریز تو دلت گریه کن یا هرچی غم و غصه داری رو کاغذ پیاده کن هرچی تو ذهنت میگذره رو بنویس بعد پارش کن ...

کور شدم از گریه شب روزم‌ شده گریه ترو خدا واسم دعا کنین