2777
2789
عنوان

تعبیر خواب میاید لطفا

198 بازدید | 7 پست

سلام شبتون بخیر باشه

من فردا دو هفته میشه که طلاق گرفتم (تو دوران عقد بودیم)

دیشب خواب دیدم همسر سابقم اومده بود خونه ی پدری من و یکم نشست و حرف می زدیم با خانواده بعد بلند شد که بره منم انگار که گریه کرده باشم ولی اشکام و پاک کرده باشم و خوشحال باشم لبخند می زدم بعد همسر سابقم دست من و گرفته بود تو دستش فشار می دادیم دستامون و من و بغل کرده بود بعد که دیگه خواست بره سَرِ من و بوسید و با لبخند بود اونم فکر می کنم بعد رفت

به نظرتون تعبیرش چیه؟

من و همسرم به شدت چشم دنبال زندگیمون بود در حدی که تازگی متوجه شدم فامیلای خودم به شوهرم پیام دادن که ما دوست داریم به خاطر تو فلان کار و می کنیم و یکی از فامیلام بهش گفته بود که می دونی من چه قدر شب و روز دعا می کردم شما طلاق بگیرید!

این حرف و زمانی بهش زده بوده که من هنوز زنش بودم ولی ارتباط نداشتیم تو مراحل طلاق بودیم!

خیلی داغون شدم با شنیدن این خیلی زیاد!

و واسه ی ما دعا هم گرفته بودن که جدا بشیم چون شوهر سابقم یه روز خوب بود یه روز بد!

یکی بهم گفت که شوهر سابقم حدود یک ماه پیش(که هنوز طلاق نگرفته بودیم تو خونه اش وقتی می خواد بخوابه خودش هم تنهاست یه عروسک می بینه که خونیه روش عدد عربی نوشته شده و قسمت قلب عروسک پاره شده و دل و روده اش اومده بیرون و اون آدم بهم گفت شوهر سابقم عکس نشونشون داده که کمرش کلی کبود شده بوده بی دلیل انگار)حالا منم قبل طلاقم یه مدت دو بار صدا شنیدم که یکی صدام می کرد تو خونه یه بار از زیر تختم یه بار از پشت یخچال و مدام هر شب خواب بد می دیدم

خدا ازشون نگذره که با چشمشون و این دعاهاشون همچین بلا های وحشتناکی سر زندگیم آوردن

این چیزا رو که شنیدم هنوز که تا هنوزه نگران حال شوهر سابقم میشم با این که می دونم کار درستی نیست ولی چی کار کنم دست من نیست هیچی…

و این که این فامیلمون بیشتر اعصابم و بهم ریخته

منتظر معجزه نباش؛تو معجزه ی خودتی💕دانشجو رشته ی روانشناسی هستم👩🏼‍🎓🧠📚
چرا جدا شدین

هم یه سری چیزا از گذشته من فهمیده بود شوهرم که دوست پسر داشتم و عکس داشتیم و این داستانا

هم دعا خیلی بدی گرفته بودن برامون

هم به شدت چشم دنبال زندگیمون بود که من خودم خبر نداشتم در حدی که فامیل خودم دعا می کرده شب و روز که من طلاق بگیرم!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا جدا شدین

عزیزم فکر کنم تو تاپیکم پیام گذاشتی پاک شده انگار؟

میشه دوباره بفرستی ممنون میشم🌹

چون نمی تونم بخونم چیزی رو‌ باز نمی کنه

عزیزم فکر کنم تو تاپیکم پیام گذاشتی پاک شده انگار؟ میشه دوباره بفرستی ممنون میشم🌹 چون نمی تونم بخ ...

حیف بود  زندگیتون رو بخاطر گذشته ای که تاثیری رو ایندتون نداره از دست دادین

متاسفانه از اینکه جدا شدید.

بنظر من  همه این ناراحتی ها خواب های آشفته ای که میبینی بخاطر ذهن درگیری که داری اتفاقی که نباید می افتاد. آلان افتاده پس فکرتو آزاد کن یه ریست کن ذهنتو  به این فکر کن مسائلی که الان شب و روز بهش فکر میکنی واست مهم هستند  آیا چند سال دیگه اصلأ جایی در ذهن شما دارند.ایا واسه شما مهم هستندبه گذشته فکر نکن تا عذابت بده  به آینده فکر کن.

به هزاران هزار چیز دیگه ای فکر کن که خداوند بهت داده .

..‌‌‌شب که میخواهی بخوابی یه آیت الکرسی بخون و بخواب انشاالله راحت میشی از افکار منفی...

حیف بود  زندگیتون رو بخاطر گذشته ای که تاثیری رو ایندتون نداره از دست دادین

آره درسته

ولی دیگه فراموشش کردم

حالم ازش بهم می خوره

آدمی که این قدر بی تفاوت و بی احساس باشه همون بهتر گمشه از زندگیم بره

خدا بهتر می دونست این چه طور آدمیه و به درد من نمی خوره شکرش…

متاسفانه از اینکه جدا شدید. بنظر من  همه این ناراحتی ها خواب های آشفته ای که میبینی بخاطر ذهن ...

درست میگی عزیزم

ولی الان به لطف تراپیست و تلاش خودم حالم خیلی بهتر شده

دیگه حتی دوست ندارم قیافه شوهر سابقمم ببینم حالم ازش بهم می خوره

همون بهتر گمشه بره دنبال چیزی که لیاقتشه☺️

من همه عکساش و فیلماش و شماره اش و پاک کردم

دیگه مرده واسه من