سلام شبتون بخیر باشه
من فردا دو هفته میشه که طلاق گرفتم (تو دوران عقد بودیم)
دیشب خواب دیدم همسر سابقم اومده بود خونه ی پدری من و یکم نشست و حرف می زدیم با خانواده بعد بلند شد که بره منم انگار که گریه کرده باشم ولی اشکام و پاک کرده باشم و خوشحال باشم لبخند می زدم بعد همسر سابقم دست من و گرفته بود تو دستش فشار می دادیم دستامون و من و بغل کرده بود بعد که دیگه خواست بره سَرِ من و بوسید و با لبخند بود اونم فکر می کنم بعد رفت
به نظرتون تعبیرش چیه؟
من و همسرم به شدت چشم دنبال زندگیمون بود در حدی که تازگی متوجه شدم فامیلای خودم به شوهرم پیام دادن که ما دوست داریم به خاطر تو فلان کار و می کنیم و یکی از فامیلام بهش گفته بود که می دونی من چه قدر شب و روز دعا می کردم شما طلاق بگیرید!
این حرف و زمانی بهش زده بوده که من هنوز زنش بودم ولی ارتباط نداشتیم تو مراحل طلاق بودیم!
خیلی داغون شدم با شنیدن این خیلی زیاد!
و واسه ی ما دعا هم گرفته بودن که جدا بشیم چون شوهر سابقم یه روز خوب بود یه روز بد!
یکی بهم گفت که شوهر سابقم حدود یک ماه پیش(که هنوز طلاق نگرفته بودیم تو خونه اش وقتی می خواد بخوابه خودش هم تنهاست یه عروسک می بینه که خونیه روش عدد عربی نوشته شده و قسمت قلب عروسک پاره شده و دل و روده اش اومده بیرون و اون آدم بهم گفت شوهر سابقم عکس نشونشون داده که کمرش کلی کبود شده بوده بی دلیل انگار)حالا منم قبل طلاقم یه مدت دو بار صدا شنیدم که یکی صدام می کرد تو خونه یه بار از زیر تختم یه بار از پشت یخچال و مدام هر شب خواب بد می دیدم
خدا ازشون نگذره که با چشمشون و این دعاهاشون همچین بلا های وحشتناکی سر زندگیم آوردن
این چیزا رو که شنیدم هنوز که تا هنوزه نگران حال شوهر سابقم میشم با این که می دونم کار درستی نیست ولی چی کار کنم دست من نیست هیچی…
و این که این فامیلمون بیشتر اعصابم و بهم ریخته