2777
2789
عنوان

بابا ی عوضی

301 بازدید | 16 پست

من یه دختره ۲۸ سالم

که بین دعوای مامان بابام گیر کردم

همه میدونن کار بابام اشتباهه مشکل از بابامه 

من این وسط نمیتونم ظلمی که به مامانم میشه تحمل کنم 

یه سال پیش یه بار جلو بابام واستام (در حدی که به زد و خورد کشید) ولی مامانم کوتاه اومد این وسط فقط من ادم بده شدم 

الان دوباره دعوا ها شدت گرفته من نمیتونم عذاب کشیدن مامانمو تحمل کنم 

خواهش میکنم به من راه حل بدین 

از کسی دفاع کن ک مدافع بخواد…

میدونم سخته اما نظاره گر باش

//   کِـی به انداختن ِ سنگ پیاپی در آب ، ماه را میشود از حافظه ی آب گرفت !؟ //   میرسن روزای خوب🤍🌸🌱 پَرواز ۶۵۰

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم از این نخود آش بازیا زیاد درآوردم 

الان مامانم تره هم خورد نمیکنه برام

زندگیتو کن 

واقعا چهل کیلویی ؟خیر دیگه نپرسید / در رابطه با زندگی شخصیم دیگه سوالی نپرسید موظف نیستم در  فضای مجازی شفاف سازی ای کنم یا گرهی از ذهن کنجکاو کسی بازکنم اونم وقتی که درمورد زندگی "شخصی" منه پیروز باشید. 

فقط پیر میشه

عزیزم زن و شوهر دعوا کنن خودشونم بهتر از هر مداخله کننده ای با هم آشتی میکنن اصلا دخالت نکن فقط زمانی که با هم اوکی هستن پیش پدرت بگو چقدر این ارامشو دوست دارم ان شالله همیشه همینجوری باشیم خدارو شکر چنین پدرو مادری دارم ی جوری حرف بزن که واقعی و با تمام حس و وجودت باشه وگرنه تو دعوا هر چی بگی اصلا شنیده نمیشه

همین که بتونی خودت باشی کافیه...😉
با تک تک سلول هام درکت میکنم خداروشکر واسه من یه ساله دعوا ندارن ... منم از مامانم دفاع کردم و کتک خ ...

ولی بقیه بچه ها راست میگن ببین منم با بابام دهن به دهن نمیشدم سعی نکن الکی بپری به بابات .. فقط مواظب مامانت باش موقع دعوا مثلا نزنتش