2777
2789
عنوان

چیکار کنم جلوش کم نیارم

150 بازدید | 13 پست

من پسر عمم خواستگارم بود که جواب رد گرفت از بابام، بعد الان هم من نامزد دارم هم اون من با پسر داییم نامزد کردم  اونم با دختر خالش که هم دختر عممه هم دختر داییمه که افغانستان زندگی میکنم و قراره بیان ایران ،،هنوز نیومده کل فامیلو جار زده که رقیب منه و خیلی از من سرتره و چون که نامزدش اول خواستگاری من اومده بعد اون میخواد واسم کلاس بزاره من چیکار کنم که پیشش کم نیارم خیلی مغروره میخام پوزشو به خاک بمالم 

شما هم افغان هستید؟

هیچ وقت به آدما نگید"چرا اینقدر میخوابی؟""چرا انقدر جوش میزنی""چرا انقدر چاقی"تا کی میخوای درس بخونی""چرا برای چندرغاز میری سرکار؟""این همه تو خونه میمونی که چی بشه"و....  شایداون بین پریدن از یه ساختمون ۲۰ طبقه ، و بیخیال شدن از کاری که سالهاست براش تلاش کرده ،درس خوندنی که پر از فشار عصبی،فعالیت بدنی که نتیجه رو نمیبینه، بیماری که هر روز باهاش دسته و پنجه نرم میکنه و جنگی که راجع بهش با هیشکی حرف نمیزنه و سعی میکنه پیروز بشه ،.ویه حرف شما ممکنه اون لیوان صبری که با چنگ و دندون نگهش داشته...لبریز بشه.                                      ساعت ۱ بامداد ۹/۲۵ نی نی ام از پیشم رفت🖤😔💔                

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ارزش خودت و پایین نیار وارد این بازی کثیف و سطح پایین نشو شماها که غریبه نیستین همدیگه رو خوب میشناس ...

من اصلا بهش کاری ندارم تا حالا از نزدیک ندیدمش ولی به همه گفته رقیبمه شنیدم نامزدمو قبلاً دوست داشته

کم محلی بزرگترین و دردناک ترین تلافی و تو دهنیه 

بذار اون کوشش کنه اما با بی محلی میفهمه که داره خودش رو خسته میکنه 

شماهم روی خودت کار کن که بتونی زندگیت رو جدی بگیری فکر کی چیکار کرد و چی گفت نباش اینا از اصل مطلب که زندگی مشترک و آینده خودت و همسرته دورت میکنه