2777
2789
عنوان

ازدواج بالای سی سال برای خانوم

7821 بازدید | 155 پست

خانوما کسی اینجا بالای سی سال ازدواج کرده ؟ بنظر خودم ۲۸-۳۲ اینا بهترین سنه ، اما بعضی کامنتا رو داخل یک تاپیک میخوندم میگفتن شانس ازدواج دختر بالای ۳۰ کم میشه ، خیلی نگرانم این روزا  حقیقتا  ، کامنت گفته بود اقا هرچقدر سنش بالاتر باشه بهتره اما خانوم نه ، نهایتا باید تا ۲۷ ازدواج کنه 😐 ولی اقا ۳۵ باشه راحت با یک ۲۵ ساله میتونه ازدواج کنه ، این تفکر نخ نما چرا باید باشه اخه ، چرا ما خانوما خودمون دامن بزنیم بهش و پخشش کنیم  

؟ وقتی این چیزا رو به زبون میاریم ناخواسته قبحشو میریزیم و داخل فرهنگ تزریقش میکنیم 

حالا صادقانه ، بالای سی احتمال ازدواج کمتر میشه برای خانوم؟  

پ.ن: اگر دختر خانوم تا سی یا بالاترش مدام پیشرفت کرده باشه از نظر تحصیلی و شغلی و راکد نباشه و موفق باشه 

یه دوست دارم خدای پیشرفته و مفید بودنه

ولی میدونی دقیقا بخاطر همین هرکسی به خودش اجازه نمیده بیاد خواستگاری و میگن اینکه خفنه به ما نمیدنش 

تعداد خواستگار خیلی میاد پایین شانس ازدواجم میاد پایین طوری ک الان ۳۵ سالشه و هنوز مجرده با اینهمه کمال و جمال

خانم آقای دکتر

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ما دامن بزنیم یا نزنیم این تفکر هست و چیزی با تغییر موضع ما عوض نمیشه

اگر قرار باشه اتفاق خاصی تو زندگی یه دختر بیوفته تا ۲۶ ۲۷ سالگی افتاده یا تو مسیره درسته پس نیازی ب تاخیر ازدواج تا بعد ۳۰ نیست

خانم آقای دکتر
یه دوست دارم خدای پیشرفته و مفید بودنه ولی میدونی دقیقا بخاطر همین هرکسی به خودش اجازه نمیده بیاد خ ...

هر خواستگاری که اصلا خواستگار حساب نمیشه من منظورم کسی که بهت بخوره 

قبل سی کسی براشون میومد؟ 

ببین کلا اقایون ازدواجشون راحت تره

چون میتونن پشت هم برن خواستگاری🤣 

ولی خانم معمولا سختگیر تره، بخواد پیش قدم بشه باید طرف ارزششو داشته باشه که معمولا کسی نداره و …

به نظرم آدم باید از شن کم به فکر باشه فوقش شونصد سال دوست میمونه با طرف تا زمان مناسب از راه برسه 

چرا وقتی داریم بهترین روزهای زندگیمونو میگذرونیم، نمیدونیم اون روزها بعدا قراره انقدر دست‌نیافتنی بشن…

من کلا از اینایی نیستم که بگم حتما یه دختر باید ازدواج کنه و تحصیل ، و پیشرفت و شغل خوب داشتن یه خانم برام خیلی مهمه ولی واقعیت جامعه اینه که بالای حالا من نمیگم ۳۰ سال ولی ۳۲ ، ۳۳ سال احتمال ازدواج کم میشه نه که اصلا ازدواج نباشه توی این سن ولی کم میشه

من امید دارم به رسیدن روزای خوب😍😍کاربری واگذار شده
هر خواستگاری که اصلا خواستگار حساب نمیشه من منظورم کسی که بهت بخوره  قبل سی کسی براشون میومد؟& ...

ببه منم میدونم هر خواستگاری خواستگار نیست و هر خری رو نباید راه داد منظورم طیف وسیعتر و قدرت انتخاب بیشتر و تعداد افراد معقول بیشتر  بود واضحا

خود نفس خواستگار اومدن تو منزل با خودش خواستگار میاره

همینکه این ملت عامی بیخود ببینن  در خونتون زده میشه حریصتر میشن واسه بدست آوردن ی دختر نسبت ب اینکه خواستگار نداشته باشه

بله میومد ولی بازم نسبتا کم

خانم آقای دکتر
ما دامن بزنیم یا نزنیم این تفکر هست و چیزی با تغییر موضع ما عوض نمیشه اگر قرار باشه اتفاق خاصی تو ز ...

اخه اصلا از نظر روانشناسی ۲۵ تا ۳۵ سن درستشه 

باز بازه بهترش ۲۸-۳۲ هست چرا این تفکر پوسیده رو باید نگه داریم اخه ، خصوصا که فقط خانوما ضربه میخورن ازش ، من اصلا تا ۲۶ کسی رو راه نمیدادم نمیتونستم به متاهلی فکر کنم ، اما الان میبینم تو بد فرهنگی گیر کردم ، ۲۷ سالمه اما هنوزم احساس امادگی نمیکنم دوست دارم دکتری بگیرم و بنظرم بعد ۳۰ مناسبمه اما فرهنگمون خیلی بده واسه خانوما 

من ۳۳ عروسی کردم.

بله، اوج خواستگارای من از ۲۵ تا ۳۰ بودن، بعد اون دقیقا نمودار لگاریتمی بودش، متمایل به صفر بودش، ولی ولی  ولی، اصلا از دیر ازدواج کردنم ناراحت نیستم، چون بهترین خواستگارم بودش