2777
2789

خانم ها رشته حقوق سخت هستش؟

میگن برای خوندن حقوق باید زبان انگلیسیت خوب باشه درسته؟

کسی که زبانش ضعیف باشه میتونه بخون این رشته رو؟

در کل چجور رشتی هستش میشه رهنمای کنین🙂

سخته ولی ربطی به زبان انگلیسی نداره 

من با استعداد بودم، یعنی هستم ؛بعضی وقت ها به دست هایم نگاه میکنمو فکر میکنم که میتوانستم پیانیست بزرگی بشومیا یک چیز دیگر، ولی دست هایم چه کار کرده اند؟یک جایم را خارانده اند، چک نوشته اند، بند کفش بسته اند،سیفون کشیده اند، دست هایم را حرام کرده ام، همینطور ذهنم را ...!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آهان ببخشین شما خودتون حقوق خوندین ارزشو داره آدم وقت بزاره بخونه؟

اره من خوندم ‌‌ استعداد و توانایی خودتو باید بسنجی که تو چیه . خوب رشته ی تاپ انسانی حقوق و روانشناسیه اما تعداد محصلینشم خیلی بالاعه و رقابت بیشتره هم تو تحصیل هم تو شغل اینده

من با استعداد بودم، یعنی هستم ؛بعضی وقت ها به دست هایم نگاه میکنمو فکر میکنم که میتوانستم پیانیست بزرگی بشومیا یک چیز دیگر، ولی دست هایم چه کار کرده اند؟یک جایم را خارانده اند، چک نوشته اند، بند کفش بسته اند،سیفون کشیده اند، دست هایم را حرام کرده ام، همینطور ذهنم را ...!
آهان ببخشین شما خودتون حقوق خوندین ارزشو داره آدم وقت بزاره بخونه؟

اصلا ارزش خوندن نداره 

ربطی هم ب زبان نداره ،عربی خوب باشه بهتره 

کتاباهم بیشتر ترجمه های فرانسه هستن ،بیشتر ب زبان فرانسه ربط داره

معتقد به تسلسل 

عزیزم من ساعت 96لیسانسمو گرفتم و بعدفوق والانم دانشجوی دکترای حقوقم اگه علاقه داشته باشی و حفظیاتت خوب باشه چرا که نه متون حقوقیازبان میخواد  لازمه بدونی ولی ضروری و اصل نیست من خودم جزا خوندم چند ساله که مشاورم ولی چئن علاقه دارم به شغلم تموم سختیهاشو بجون خریدم

توضیه میگنم اگه فقط میخئای یه لیسانس داشته باشی نخونش جذابیتش به اینه که ادامش بدی ئ اینکه وکیل شی خ ...

نه خیلی علاقه دارم به رشته حقوق حتما ادامه میدم اگه قبول بشم