من با استعداد بودم، یعنی هستم ؛بعضی وقت ها به دست هایم نگاه میکنمو فکر میکنم که میتوانستم پیانیست بزرگی بشومیا یک چیز دیگر، ولی دست هایم چه کار کرده اند؟یک جایم را خارانده اند، چک نوشته اند، بند کفش بسته اند،سیفون کشیده اند، دست هایم را حرام کرده ام، همینطور ذهنم را ...!
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
آهان ببخشین شما خودتون حقوق خوندین ارزشو داره آدم وقت بزاره بخونه؟
اره من خوندم استعداد و توانایی خودتو باید بسنجی که تو چیه . خوب رشته ی تاپ انسانی حقوق و روانشناسیه اما تعداد محصلینشم خیلی بالاعه و رقابت بیشتره هم تو تحصیل هم تو شغل اینده
من با استعداد بودم، یعنی هستم ؛بعضی وقت ها به دست هایم نگاه میکنمو فکر میکنم که میتوانستم پیانیست بزرگی بشومیا یک چیز دیگر، ولی دست هایم چه کار کرده اند؟یک جایم را خارانده اند، چک نوشته اند، بند کفش بسته اند،سیفون کشیده اند، دست هایم را حرام کرده ام، همینطور ذهنم را ...!
عزیزم من ساعت 96لیسانسمو گرفتم و بعدفوق والانم دانشجوی دکترای حقوقم اگه علاقه داشته باشی و حفظیاتت خوب باشه چرا که نه متون حقوقیازبان میخواد لازمه بدونی ولی ضروری و اصل نیست من خودم جزا خوندم چند ساله که مشاورم ولی چئن علاقه دارم به شغلم تموم سختیهاشو بجون خریدم