2777
2789

من خواهرم ۶سالشع و سندرم داون هست و اینقد دوسداشتی هست که همه فقط محبت میکنن

کیا از این بچه ها دارن بیان بگن ببینم اندازه ما دوسشون دارن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من هفته پیش بعد مدت ها به دلم افتاد برم مسجد یک ربع مونده بود به اذان بدو بدو پاشدم رفتم  صف اول نماز جماعت یه خانمی نشسته بود که سندرم داون داشت هرکسی هم که میومد داخلو پامیشد بهش سلام میکرد معلوم بود زیاد میاد مسجد

هم از خودم خجالت کشیدم هم افتخار کردم بهش

واقعا فرشته ان این افراد❤️

من هفته پیش بعد مدت ها به دلم افتاد برم مسجد یک ربع مونده بود به اذان بدو بدو پاشدم رفتم  صف او ...

وااای اینو گفتی یاد یه چیزی افتادم

قبل از اینکه خواهرم به دنیا بیاد،با مامانم رفتی مسجد بعد یه پسره ۸،۹ ساله داون بوده اومده بود جلومون و من ناخوداگاه خندم گرفت مامانم همون لحظه سریع میگفت توبه کن گناه داره

وقتی خواهرم به دنیا اومد مامانم میگف دیدی چیشد

خانوادم که نه،ولی دختر خاله شوهرم تقریبا۳۰ سالش هست

خیییلی همدوسش دارن،خیلیم دختر بامحبتیه واینکه اصلاحرف زدنش بهش نمیخوره که مشکلی داشته باشه

وقتی چترت خداست،بگذار ابر سرنوشت هر چه میخواهد ببارد...

[QUOTE=294232174]مادرم پوقع ازمایش های غربالگری کربلا بوده ولی سونوگرافی چیزی مشخص نکرد[/QU به هرحال این خواست خداست،و اینم بگم لطفا به توانایی هاش دقت کنید بعضی از این بچخا تو یه چیزایی واقعا نخبه هستن فقط کافیه استعدادش رو کشف کنید