2777
2789
عنوان

مامانا تو روخدا بیایین کمک

98 بازدید | 14 پست

من دخترم چهل روزشه ،چند روزه خیلی خوابش میاد ولی چشماش تا میان بهم باز بیدارمیشه صورتشو میماله و کلافس کولیک هم داره الان از صبی ساعت ۸بیداره چشمش بهم مساد پنج دقیقه باز بیدارمیشه کسی تجربه ای دارع؟؟؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیدونم چرااینجوری شده ،ماهم همین میگیم خواب نمبره

دارو بهش بده مثل گريپ ميسكر يا عرق نعناع يا آنتي كوليك ، شكمشو با روغن زيتون چرب كن اطراف نافشو با دو انگشت در جهت عقربه هاي ساعت به شكل دايره اي ماساژ بده و با يه شال ببند. 

مراقب كار كردن شكمش هم باش اگر خوب كار نميكنه آب قند كم شيرين بده يا شيرخشت شكمش رون ميشه .

دارو بهش بده مثل گريپ ميسكر يا عرق نعناع يا آنتي كوليك ، شكمشو با روغن زيتون چرب كن اطراف نافشو ...

همه اینکارا میکنم و میدم دارو بهش ،شکمش کارمیکنه خوبه ولی نمیدونم چرااینجوریه🥺🥺🥺

همه اینکارا میکنم و میدم دارو بهش ،شکمش کارمیکنه خوبه ولی نمیدونم چرااینجوریه🥺🥺🥺

بچه هر روز خوابش كمتر ميشه قرار نيست كه هميشه روزي ١٨ ساعت بخابه 

اگر گريه و بيقراري نداره نگران نباش

يكي از لباسهاتو بذار سرش بوتو بفهمه آروم ميشه شايد بغل ميخاد

بچه هر روز خوابش كمتر ميشه قرار نيست كه هميشه روزي ١٨ ساعت بخابه  اگر گريه و بيقراري نداره نگر ...

ینی اینکه از صبی ساعت هشت بیداره طبیعیه؟تو‌گهواره هست تاب میدم ده مین خوابه باز بیدار

ینی اینکه از صبی ساعت هشت بیداره طبیعیه؟تو‌گهواره هست تاب میدم ده مین خوابه باز بیدار

نگران نباش بعضي روزها اينطورين 

داره هوشيار ميشه 

من بايد يه سره با بچم حرف ميزدم اتفاقاً خيلي زود حرف زدن ياد گرفت و راه رفت 

نگران نباش بعضي روزها اينطورين  داره هوشيار ميشه  من بايد يه سره با بچم حرف ميزدم اتفاقا ...

پس نگران نباشم؟اینم دقیفا همینجوریه همش اطرافشو میچرخه ببینه ،ترسیدم خیلی ،خداخیرت بده