2777
2789

چقد بعدش اقدام کردید؟

چقد بعدش باردار شدید!؟

شروع اقدام به بارداری: ابان ۱۴۰۰... وقتی نی نی دار شدم امضام رو عوض میکنم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

سلام. من داشتم . آبان پارسال انجام دادم 

آذر و دی و بهمن و اسفند و فروردین حامله نشدم

الان باردارم 

باید دردش رو تحمل کنی قبلش دوتا شیاف میذاری و بعد به مدت یک ربع میخوابی دستگاه باید تو واژن باشه یه مایعی رو میفرستن تا داخل رحم بچرخه و لوله ها رو هم باز میکنه 

من رفتم ،یکسال گذشته باردار نشدم

من اونیم که سایه هم نداشت...((اگر بخوام وضعیت و حالِ روحیِ الانم و توصیف کنم باید بگم: دریا طوفانی ؛ قایقم سوراخه ؛ پاروم شکسته ؛ خودمم خسته ام ؛ خیلی خستم ؛ خیلی خیلی خستم ؛ از کوسه هم میترسم ؛ اما ادامه میدم ...))👣و اما نیمه شبی من خواهم رفت ..  از دنیایی ک مال من نیست....   از زمینی ک مرا بیهوده ب ان بسته اند....مگر ما چقدر زنده ایم که انقدر میمیریم؟ 🖤  باهم قهر نکنیم خیلی وقتا تلفن بدموقع زنگ زده و داغی بردل گذاشته 🖤                                                                    

منم قبل عید انجام دادم اصلا هیچ دردی حس نکردم فقط قبلش هیوسین خوردم و یه شیاف استفاده کردم

به توصیه دکترم اون ماه چون رحم اشعه خورده اقدام نکردم دوماه بعدش باردار شدم

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
تو عکس گرفتگی لوله مشخص میشه؟  من ۳سال اقدامم نشدم آمپولhcg  هم زدم  ی سوال تو روز ...

نه ضخامت رحمتت خوبه...

من گرفتکی رحم نداشتم...

حالا دکتر گفته ماه دیگه اقدام رو شروع کن..

خداکنه بشه

شروع اقدام به بارداری: ابان ۱۴۰۰... وقتی نی نی دار شدم امضام رو عوض میکنم