2777
2789
عنوان

فهمیدم برادر شوهرم بهم دروغ گفته واکنشم چی باشه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 422 بازدید | 39 پست
اسی‌ تورو‌نمیشناسم اما من به دوستی داشتم انقدر توقع داشت  تا میگفت سلام میفهمیدم‌ یه چی میخواد& ...

منو برادر شوهرم اصلا همو نمیبینیم که بخام ازش کار بکشم اینم امروز هنوز اصلا کارمو بهش نگفته بودم دروغ گفت خیلی ناراحت شدم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اولین بار بود ازش میخواستم کاری برام انحام بده

شاید جایی بوده نخئاسته تو بفهمی شاید پول نداشته بوده شاید ماشینش خراب بوده شاید خجالت کشیده اصلا تنهایی فکر کرده نیومده خونتون 

چقد انتظار دارین از بقیه هیچکس مسئوله زندگیه شما نیس همسرتون اگه نمیتونه مسئولیت زندگیه رو به عهده بگیره نباید ازدواج میکرد حالا شهره دیگه باشه یا هر جا سعی کنین کاراتونو خودتون انجام بدین

‌‌‌‌‌‌دختر شمالی🌿🌾                    دل اگر تیره نباشد همه دنیاست بهشت...                             من اگه شاعر میشدم مخاطب همه شعرام قرمه سبزی و ته دیگ سیب زمینی بود...                                                           خدایا یدونه از اون معجزه قشنگات لطفا...!
بع نظرم هر دفعه زنگش زدي كارش داشتي اونم ديده زيادي روي داري ميكني واضح پيچوندتت كه ديگه كارش نفرمون ...

من تا بحال اصلا برای کاری به برادر شوهرم زنگ نزده بودم اصلا همو نمیبینیم نمیدونم چرا قبل اینکه حتی بگم کاری داری دروغ گفت 

چقد انتظار دارین از بقیه هیچکس مسئوله زندگیه شما نیس همسرتون اگه نمیتونه مسئولیت زندگیه رو به عهده ب ...

عزیزم من هنوز نگفته بودم میخام برام کپسول پر کنه اون دروغ گفت که کجاست

عزیزم من هنوز نگفته بودم میخام برام کپسول پر کنه اون دروغ گفت که کجاست

حتما روش نشده بیاذ یا اصلازنش بدش میاد قبلابهش گفته کار نکن براکسی یا وقتی گفتی کجایی فهمیده کارش داری 

شاید جایی بوده نخئاسته تو بفهمی شاید پول نداشته بوده شاید ماشینش خراب بوده شاید خجالت کشیده اصلا تنه ...

ماشین اون برادر شوهرم دستش بود رفته بود بیرون یه روستا دیگه منکه گفتم کجایی گفت فلان روستا(از اون روستا تا روستای ما نیم ساعت راهه با ماشین) گقتم کی میایی گفت معلوم نیست گفتم داشتم غذا درست میکردم کپسولم تموم شده گفت همه جا بسته اس عصر میرم پر میکنم 

همون لحظه رعتم خونه مادر شوهرم که کنار خونه ماس دیدم ۵دقیقه بعد اومد 

خیلی دلخور شدم ازش

شاید شما درک نکنین 

ماشین اون برادر شوهرم دستش بود رفته بود بیرون یه روستا دیگه منکه گفتم کجایی گفت فلان روستا(از اون رو ...

حتما تو راه برگشت بوده یا منتظر زنگ کسی بوده جواب نداده برگشته فدات گفته عصرمیرم پر میکنم اشکال نداره عزیزم به دل نگیر حق داری ولی بزار پای اینکه کار داشته یااصلاگشنش بوده😂😂😂 گفته ناهار بخورک بعد برم 😂😂 دلت برا شوهرت تنگ شده😂😂😂معلومه  براهمین دل نازک شدی همینکه دو تا دیگه هم خالی بوده نشون میده که روت نشده بگی مجبور بودی  عصری اگه باز پیجونذ به یکی دیگه بگو

ماشین اون برادر شوهرم دستش بود رفته بود بیرون یه روستا دیگه منکه گفتم کجایی گفت فلان روستا(از اون رو ...

شاید روش نشده که،از،ماشین برادر شوهرت استفاده کنه اجازه نداشته اصلا