2777
2789

خودم فعلا دارم روغن جوانه گندم میزنم میگن خاصیت کشسانی پوست رو زیاد میکنه

میخوام چنتا روغن قاطی کنم باهم بزنم نمیدونم چی بگیرم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بنظرم ارثی هست که ترک بیفته یانه .من چیز خاصی نزدم فقط گاهی تو ماههعای بالا پوستم کش میومد روغن زیتون میزدن.هیچ ترکی نیوفتاد خواهرمم همینجور

خدایا ،ازت ممنون بابت نگاه پرمهرت،از اینکه یکی از فرشته هاتو.بمن سپردی ممنونم وازت میخام که  مثل همیشه کمکم کنی و نگهدارش باشی.دوست دارم خداجون.خدایا به همه کمک کن طعم مادرشدنو بچشند که بتونند عشق واقعیو تجربه کنند.کسی درمورد سرکلاژ شکمی سوال  داشت درخدمتم.
بنظرم ارثی هست که ترک بیفته یانه .من چیز خاصی نزدم فقط گاهی تو ماههعای بالا پوستم کش میومد روغن زیتو ...

از چند ماهگی باید روغن زد

چقدر اتفاق افتاد فکر کردیم نمی تونیم......اما خـــــــــــــــــدا همه چیو درست کرد😃❤خــــ😍ـــــدایـــــا شکرت 😁
از چند ماهگی باید روغن زد

معمولا میگند از سه چهار ماهگی ولی من زیلد نزدم وقتی درد داشتم یا پوستم کش میومد میزدم

خدایا ،ازت ممنون بابت نگاه پرمهرت،از اینکه یکی از فرشته هاتو.بمن سپردی ممنونم وازت میخام که  مثل همیشه کمکم کنی و نگهدارش باشی.دوست دارم خداجون.خدایا به همه کمک کن طعم مادرشدنو بچشند که بتونند عشق واقعیو تجربه کنند.کسی درمورد سرکلاژ شکمی سوال  داشت درخدمتم.

اول اینکه اگه بخواد ترک بیفته با قوی‌ترین کرم‌ها هم نمیشه جلوش رو گرفت ولی من چند تا کار رو میدونم تاثیر داره تا حدی و خودم یک دونه ترکم ندارم:

اول اینکه آب فراوان بنوشید

دوم با روغن (هر روغنی)  هر روز و شب کل شکم و پهلوها رو چرب کنید. من روغن زیتون فرابکر خارجی استفاده کردم. خوراکی هم بود

اصلا ناخن نکشید روی پوستتون. اگر میخاره از روی لباس و با سر انگشت بخارونید

ورزش رو به هیچ عنوان فراموش نکنید

در آخر بگم سایز جنین و ژن خیلی مهمه و این راهکارها فقط کمک کننده هستند

مهم‌ترین داریی من، خودمم. عاشق ورزش و خودمراقبتی . همیشه دنبال یادگرفتن و بهتر شدنم. اگه در زمینه تحصیلی و درسی سوالی داشتید خوشحال میشم کمک کنم.
بنظرم ارثی هست که ترک بیفته یانه .من چیز خاصی نزدم فقط گاهی تو ماههعای بالا پوستم کش میومد روغن زیتو ...

برا جنین ضرر نداره

چقدر اتفاق افتاد فکر کردیم نمی تونیم......اما خـــــــــــــــــدا همه چیو درست کرد😃❤خــــ😍ـــــدایـــــا شکرت 😁