2777
2789
عنوان

بیاین عکس خودم خیلی نازو جیگرم😎😎

235 بازدید | 17 پست

عکس نمیزارم، فقط خاستم بگم چرا کسی عکسشو میزاره  اگر بگه حس میکنم زشتم همتون  تمام تلاشتونا میکنید بگید نه خیلی خوشگلی ولی کسی میگه حس میکنم خوشگلم همتون میگید اصنم خوشگل نیستید، مثل  تاپیک پربازدید  دخترخاله حالا اگر گفته بود دخترخالم زشته خودم خیلی نازم همتون میگید ن اصنم اینطور نیست توزشتی دخترخالت ناز تره؟😶😐وات د فاز؟؟ خب خودواقعیتون باشید نظر واقعیتونا بگید  دیگه وگرنه آیینه هست طرف خودشو میبینه

اگر باحرفم مخالفی واستارتر نیستی ریپ نزن منم حوصله کل کل ندارم فمیدی؟؟؟

دقیقا گل گفتی🤣

دلی من بس توئ تیایا بوتونبئ لیه نایا❤❤بامن خصومت شخصی داری نی نی یار هرشب میخام صبح پامیشم تعلیق میشم😐😐کاربری پنجمه 🥲🥲جون مادرتون تعلیقم نکنین 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چون کسی از آدم خودشیفته خوشش نمیاد

اونم واسه دلداریه بگیم زشتی حالش بدترشه

انگار مامانم رفته بازار منو نبرده...انگار همه دوستام افتادن کلاس 1 من افتادم کلاس 2...انگار نقاشی 19 گرفتم...انگار همه رفتن اردو به جز من...انگار همه کلاسن من نمیتونم کلاسو پیدا کنم...حالم اینطوریه...

من همیشه واقعیت و میگم 😬🤷🏻‍♀️

من  مصی ام، ۲۵ ساله،  یک عدد نومزد(همسر)دارم که بعد از کلییی سختی بهم رسیدیم(همون جمله کلیشه ای) 😅🤷🏻‍♀️ ناقص بودن ضعف ما نیست طبیعت ماست 🤍🌱🦋 سعی میکنم انسان بهتری نسبت به گذشته ی خودم باشم 🌱🦋 نماد من 🦋 اس،  به منظور رشد و تغییر مثبت.  علاقه مند به مطالعه هستم📚 هیچ انسانی کامل نیست خودت رو بپذیر با تمام نقص هایت 💎 زندگیم ازونجایی شروع شد که درک کردم من یه انسان متوسطم هوش متوسط، زیبایی متوسط، پول متوسط و..سعی کردم با همین متوسط بودن بهترین نسخه از خودم باشم 🌱🤍    به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود ❤هرکسی از ظن خود شد یار من 🤍 farfalla🦋

چون کسی از آدم خودشیفته خوشش نمیاد اونم واسه دلداریه بگیم زشتی حالش بدترشه

دخترخاله  بیچاره اسی ک پربازدیده اصن روحش خبر نداره که عکسشو گذاشتن😂کجاش خودشیفتش

حالا تو عكس بزار ما راست ميگم حسودي نمي كنيم

من میدونم زشتم🤣 اگرم بزارم بگم زشتم همتون الکی به به وچه چه میکنین 

من میدونم زشتم🤣 اگرم بزارم بگم زشتم همتون الکی به به وچه چه میکنین 

خب تو بزار من قوووول میدم بگم زشتی خوبه؟😂❤

آدمک اخر دنیاست بخندآدمک مرگ همینجاست بخند