2777
2789
عنوان

الان چه میوه ای خوبه لواشک درست کنم ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 667 بازدید | 44 پست
دقیقا .‌من فریز میکنم بعد اسموتی هم درست میکنم خیلی خوب میشه کلا میوه رو به هر شکلی باشه استفاده می ...

من یه بار کیوی زدم ولی دونه هاش مونده داخلش راه حلی دارین براش یا کلا کیوی حذف بشه ؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من یه بار کیوی زدم ولی دونه هاش مونده داخلش راه حلی دارین براش یا کلا کیوی حذف بشه ؟

اذیت میکرد یعنی؟ من بدم نمیاد آخه ، شوهرم و پسرم هم میخورن و صداش زیر دندونشون رو دوست داشتن اتفاقا😅 

به حذف کردنش فکر نکرده بودم راستش عزیزم

معماری رشته و کارمه. فامیلیم نیست💚سعی میکنم همسر و مادر کاملی باشم باوجود شاغل بودن.
من تابه حال درست نکردم 

میوه ها رو میشوربم میریزیم داخل قابلمه بپزه معمولا آب نمیخواد یا خیلی کم زمانی که همشون له شدن خاموش کن خنک شدن از صافی عبور بده مثل رب 

البته دستکش بپوش که هسته ها دستتون اذیت نکنه بعد نایلون یک تکه بنداز کف سینی مواد رو روش صاف کن تو تابستون زودتر خشک میشه من امسال زمستون میوه هامو پختم گذاشتم نزدیک بخاری چند روز بعد خشک شدن 

میوه ها رو میشوربم میریزیم داخل قابلمه بپزه معمولا آب نمیخواد یا خیلی کم زمانی که همشون له شدن خاموش ...

مرسی عزیز دلم ممنون 

ولی چرب نکنم نایلونو؟؟

فقط خودت به دادِ مستاجرا برس 🤲💔

میوه لواشکی از این نرما بخر،برو ببین چی دارن دیگه،هلو زردالو فعلا فقط هست برا لواشک

اگه تو تاپیکی راهنماییت کردم ،کمکت کردم، واسه عاقبت بخیری بچه هام صلوات بفرستی ممنون میشم، خدا خیرت بده

برای آزمون سه تیرماه منم دعا کنید لطفا 🙏🏻💙

سرنوشت ساز هست برام😔

لطفا دعا کنید شرمنده پدرومادرم نشم و هرچه زودتر برم سرکار و بی‌پولی نکشم🤲🏻😔اونا چشم امیدشون به من هست.🙏🏻🤲🏻💚🌹لطفا دعا کنید از خطا به دور باشم🤲🏻💚من روزهای سختی میگذرونم با دعاهاتون خوشحالم کنید لطفا🙏🏻😔

فردا و ۲۴ خرداد خوب پیش بره برام😔🙏🏻

لطفا دعا کنید شرمنده پدرومادرم نشم و هرچه زودتر برم سرکار و بی‌پولی نکشم🤲🏻😔اونا چشم امیدشون به من هست.🙏🏻🤲🏻💚🌹لطفا دعا کنید از خطا به دور باشم🤲🏻💚من روزهای سختی میگذرونم با دعاهاتون خوشحالم کنید لطفا🙏🏻😔

میشه امضامو بخونی برای اقا😔🙏🏻

برای آزمون سه تیرماه منم دعا کنید لطفا 🙏🏻💙 سرنوشت ساز هست برام😔

سلام عزیزم چشم اگر قابل باشم حتما دعاتون میکنم انشالله هر از چی از خدا میخوای بهتون بده 💚💚💚💚💚

التماس دعا 

شمام برای من دعا کنید ،،دنبال خونه ایم رهنمون کمه گیر نمیاد دعا کن یه خونه با همین پولی که داریم‌جور بشه 

سلام عزیزم چشم اگر قابل باشم حتما دعاتون میکنم انشالله هر از چی از خدا میخوای بهتون بده 💚💚💚💚💚 ...

مرسی ابجی🥺🥺🥺🙏🏻🙏🏻🙏🏻🌹🌹🌹

شب ۱۰۰ صلوات میفرستم 💙

مرسی ابجی🥺🥺🥺🙏🏻🙏🏻🙏🏻🌹🌹🌹 شب ۱۰۰ صلوات میفرستم 💙

خیلی ممنونم .منم برای شما هم صلوات هم ایت الکرسی میخونم به نیت قبول شدن و موفقیتت

خیلی ممنونم .منم برای شما هم صلوات هم ایت الکرسی میخونم به نیت قبول شدن و موفقیتت

🌹🌹🌹🌹💙💙💙

من چند روز پیش  درست کردم  خیلی خوشمزه ست

البته من سیب و هویج و آلو هم کمی ریختم مخلوط کردم 

انبه پوست کردم تو مخلوط کن ریختم 

میوه های دیگه رو  جوشوندم  و انبه رو اضافه کردم چند تا قل زد خاموش کردم 

فقط لواشکش دیرتر خشک میشه ۳ روز طول کشید 

لواشک آلو و هلو و سیب و هویج مخلوط کردم 

یک قاشق رب انار و یک قاشق ۳ شیره ریختم خیلی خوشمزه شد