2777
2789
عنوان

فیلم خوب ایرانی

| مشاهده متن کامل بحث + 332 بازدید | 36 پست
نه ...مررسی حتما میبینم ....اهل فیلم خارجی نیستی؟

چرا اتفاقا جزیره شاتر برای بار سوم دیروز دیدم😂

من خدا رو دارم…اینجوری که نمیمونه…این زمستونم میاد و میره…بهار میاد و خونه رو میتکونه…( جز کاربران قدیمی و تعلیقی!)
چرا اتفاقا جزیره شاتر برای بار سوم دیروز دیدم😂

پلتفورم....تلقین....اینتر استلار...بازی تاج و تخت....ملکه شطرنج...بازگشت ندیمه......سه کله پوک و pk هندی هستن ولی قشنگن......

ذوب شدن ....کما.....

باز یادم اومد میگم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پلتفورم....تلقین....اینتر استلار...بازی تاج و تخت....ملکه شطرنج...بازگشت ندیمه......سه کله پوک و pk ...

وای از پلتفرم واقعا دیوونه میشم هربار که نگاه میکنم…

یه سری ام ندیدم معرفی کردی میرم ببینم چیه👍
مرسی از وقتی که گذاشتی عزیزم واقعا ممنونم❤️❤️❤️

من خدا رو دارم…اینجوری که نمیمونه…این زمستونم میاد و میره…بهار میاد و خونه رو میتکونه…( جز کاربران قدیمی و تعلیقی!)
وای از پلتفرم واقعا دیوونه میشم هربار که نگاه میکنم… یه سری ام ندیدم معرفی کردی میرم ببینم چیه ...

پلتفرم میشه ساعت ها راجع بش گفت و گو کرد

خواهش میکنم😉

شماهم اگه فیلم خوب میشناسی ممنون میشم معرفی کنید

پلتفرم میشه ساعت ها راجع بش گفت و گو کرد خواهش میکنم😉 شماهم اگه فیلم خوب میشناسی ممنون میشم معرفی ...

احتمالا اینارو خودتم دیدی عزیزم

ولی وکیل مدافعه شیطان، فیلم گتسبی بزرگ، فیلم لجند با بازی تام هاردی، قوی سیاه ، گنجشک سرخ ، اینا واقعا ارزش دیدن دارن و عالی هستن

یه فیلم ژاپنی به اسم هاراگیری که قدیمیه نمی‌دونم دیدی یا نه 

یعنی من آخرش متوجه نشدم همینجوری اشکام میومد…خدای فیلمه…