2777
2789

من همونم ک گفتم پریودم دور شوه و اینا

بی بی چک زدم مثبت بود بعد از ییزده روز عقب انداختن دیروز دوساعت بعد رابطه لکه های قهوه ای کمرنگ دیدم بعد کم کم پررنگ شدن بعد کم کم خونی شدن ولی خونریزی نبود فقط همون ترشحاتم خونیه دیروز رفتم بیمارستان سونک کردن گفتن تو رحمت چیزی نیست شاید خارج از رحم باشه باید بستری شی بفرستیمت سونو داخلی دیگه با رضایت خودم رفتم ی بیمارستان دگ اونجاهم گفت تو رحمت چیزی نیست دیگه سونو واژینال کرد گفت خارج از رحم هم چیزی نیست ولی با این حال همون لحظه دوباره بی بی چک زدم مثبت شد دوباره

بعد ازمایش بتا خون دادم نوشته بود ۱۸۰/۵ گفتن مشکوکه بلید بری بستری بشی 

بردمش ی بیمارستان دگ نشون ماما دادم بنده خدا گفت تو بار دار هستی اما زیر ۵ هفته ای ک داخل رحمت چیزی نمیبینن 

بتا بره بالا تر جنین تشکیل شده بعد معلوم میشه سه چهارروز دگ دوباره بتا بده 

الان من از دیروز نوار گذاشتم اما رو ن ار هیچی نمیاد فقط لکه های خونه دکتر دیگه ای گفت فردا باز بتا بده اگ عددش کمتر بود سقط شده اما اگ بیشتر بود ک نشده اما من درد اصلا ندارم حتی همه پریود هام درد ناک بود الان اصلا درد ندارم 

تو گوگل سرچ کددم زده خون ۱ تا ۲ روز میتونه لانه گزینی باشه 

کسی اینطوری بوده ک خون ببینه ولی با این حال بچه سالم باشه؟؟ و تشکیل بشه؟؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

زوده برا سنو نسون نمیده  من ۲ هفته بعد مثبت شدن بیبی رفتم حتی ساک حاملگی هم ندید

خب الان منم همینطور چون ساک ندیدن میخاستن بستریم کنن ولی تازه الان دوهفته از پریودم دور شده ماما میگفت هنوز زوده برا دیده شدن ولی اونا میگفتن سریعا بستری شو

نه گوش نده بمون تا دوهفته دیگه که بشی ۱ ماه اون موقع برو 

کثافطاااا حتی من هنوز یک ماهم نشده زنیکه میگفت شلوارتو دربیار معاینت کنم اه بیشعورا 

من ۲۵ فروردین پریود شدم و ۱ اردیبهشت پاک شدم اونا حتی این یه هفته ای ک من پریود بودم رو جز حاملگی حساب میکردن 

کجایی که این قدر نفهمن آخه زیر 6هفته تو بارداری سونو چیزی نشدن نمیده ممکنه لقاح دیرتر بوده باشه تازه لانه گزینی ت باشه فعلا رابطه نداشته باش فردا برو آزمایش اگر بعد 48ستعت از قبلی دوبرابر شده باشه همه چی خوبه نگران نباش 

برای خونه دار شدنمون و سلامتی بچه هام صلوات بفرستید هرکس فرستاد بگه منم بفرستم

عزیزم‌چند هفته‌ای؟منم هفته ۴ و ۶ روز رفتم هیچی نشون ندهد دیروز ۸ هفته و ۳ روز بودم ضربان قلب رو شنیدم

اصلا استرس نداشته باش

من واژینیسموس شدید داشتم و درمان شدم.دلم میخواد به هرکی که این مشکل بزرگ رو داره کمک کنم.اگه دوس داشتین درخواست بدین
کجایی که این قدر نفهمن آخه زیر 6هفته تو بارداری سونو چیزی نشدن نمیده ممکنه لقاح دیرتر بوده باشه تازه ...

از دوساعت پیش خونریزی دارم دل دردم هستم ممکنه سقط شده؟؟؟

از دوساعت پیش خونریزی دارم دل دردم هستم ممکنه سقط شده؟؟؟

اگر خونریزی داری فعلا استراحت مطلق کن تا فردا آزمایش بدی 

هرچیزی ممکنه دیدم تا 6ماه عین شلنگ آب ازشون خون می ریخته ولی بچه سالم بوده خودمم چند بار با لکه بینی افتادم به خونریزی شدید سقط شده 

اگر خونریزی خیلی شدیده و درد خیلی شدید گرفتی در حد اینکه مثلا انگار با پارچ آب می ریزی احتمال سقط بالا هست 

برای خونه دار شدنمون و سلامتی بچه هام صلوات بفرستید هرکس فرستاد بگه منم بفرستم