2777
2789
عنوان

کلاهبرداری

345 بازدید | 27 پست

بچه ها  کسایی که تو کرج زندگی می کنن مخاطبم اوناس یه آقایی یه خونه رو تو دیوار گذاشته با قیمت پایین گفته دلم برا مستاجرا سوخته پول پیش کم می گیرم با این بهونه داره پول می گیره بیانه اگه دبدین گول نخورین اونم چه خونه ای بهترین جای کرج با ۸۰ پول پیش ۲ تومن کرایه  عکساشو دیدم دوروغ میگه که پول بگیره 

گفت من نیستم مستاجرم پنج شنبه خالی می کنه گفتم پس جمعه میایم بازید گفت اگه موند خونه بعد شوهرم یه دستی زد گفت بیانه بدم گفت باشه پس من آگهی رو برمی دارم خونه اش ۹۵ متر گفت ولی عکس خونه رو دیدم ۲۰۰ متره 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عموم ی ماشین تو دیوار میخواس برداره ازش بیانه گرفته ک ب کس دیگه ای نده اینم ریخته اونم گوشیاشو خاموش کرده و الفرار

زیبا ترین دلتنگی دلتنگ بودن برای توست و تلخ ترین آن دلتنگ ماندن برای تویی که می دانم دیگر ندارمت …

اتفاقا توی دیوار شهر ما هم از این خونه ها میزارن مشخصه کلاهبرداریه 

تازه کار بسته بندی هم میزارن اونم پول میگیرن 

خیلی عوضین 

خدایا چنان کن که از چیزهای ارزشمند زندگیم ، جانم اولین چیزی باشد که از من میگیری ...