2777
2789

من دارم اساس کشی میکنم بعد همیشه تمام وسایلو میشورم بعد میرم خونه جدید امروز داشتم با دوستم حرف میزدم ک اره روتختی و قالچه هامو بردم خونه مادرم شستم گفت چجوری شستی گفتم مثلا اینجوری بعد اونا۷ساله ک ازدواج کردن گفتم 

مگه قبلا چجوری شستی ک الان برات سوال پیش اومده گفت هیچی روزهای اول ازدواج حین رابطه کثیف شده دیگه منم جمعش کردم انداختمش بالا تو‌کمد دیواری احتمالا الان اسپرم های روش بچه شدن🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️😭😭😭گفتم چرا ندادی پتو شویی ندادی بیرون بشورن گفت یادم نبودهواقعا فک نمیکردم همچین آدمی وجود داشته باشه بعد از۶/۷سال

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پشمای زیر بغلشو نمی‌زد حمام می‌رفت کیسه نمی‌کشید وقتی ظرف نشسته بود روی بشقاب نایلون میکشید روی قاشق ...

نایلون ایده خوبی بود ، یادم باشه خوابگاه امتحانش کنم 😐😂😍

اگر نکته ای بلدین که در زمینه ی کاهش وزن موثره لطفا ازم دریغ نکنید ♥️ عضو گروه قرمز خزان نارنجی ❤️ قد 159 ، وزن شروع 75 ، وزن هدف 50 
خب اون ک واقعا کثیفه ولی خب تو هم دوست نیستی ک پشت دوستت میای اینجوری میگی 

چی باعث شد فک کنین من پیش کسی ک بشناسدش حرف میزنم شما الان میدونی دوست من کیه تو کدوم شهرو استان🤦🏻‍♀️

میخای شپشک بزنی😂

😂 خیلی سخته خواهر تو خوابگاه هی بری ظرف بشوری

اگر نکته ای بلدین که در زمینه ی کاهش وزن موثره لطفا ازم دریغ نکنید ♥️ عضو گروه قرمز خزان نارنجی ❤️ قد 159 ، وزن شروع 75 ، وزن هدف 50 
چی باعث شد فک کنین من پیش کسی ک بشناسدش حرف میزنم شما الان میدونی دوست من کیه تو کدوم شهرو استان🤦🏻 ...

الان باهاش دوستی اینجوری میگی فردا پس فردا ک باش تموم کنی پیش آشنا بالاخره اون از سادگیش اومده اینارو گفته تو هم سری اومدی اینجا اینجوری میگی میگم ک اون فرد تمیزی نیستی و تو دوست خوبی نیستی