2777
2789

من دارم اساس کشی میکنم بعد همیشه تمام وسایلو میشورم بعد میرم خونه جدید امروز داشتم با دوستم حرف میزدم ک اره روتختی و قالچه هامو بردم خونه مادرم شستم گفت چجوری شستی گفتم مثلا اینجوری بعد اونا۷ساله ک ازدواج کردن گفتم 

مگه قبلا چجوری شستی ک الان برات سوال پیش اومده گفت هیچی روزهای اول ازدواج حین رابطه کثیف شده دیگه منم جمعش کردم انداختمش بالا تو‌کمد دیواری احتمالا الان اسپرم های روش بچه شدن🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️😭😭😭گفتم چرا ندادی پتو شویی ندادی بیرون بشورن گفت یادم نبودهواقعا فک نمیکردم همچین آدمی وجود داشته باشه بعد از۶/۷سال

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پشمای زیر بغلشو نمی‌زد حمام می‌رفت کیسه نمی‌کشید وقتی ظرف نشسته بود روی بشقاب نایلون میکشید روی قاشق ...

نایلون ایده خوبی بود ، یادم باشه خوابگاه امتحانش کنم 😐😂😍

اگر نکته ای بلدین که در زمینه ی کاهش وزن موثره لطفا ازم دریغ نکنید ♥️ عضو گروه قرمز خزان نارنجی ❤️ قد 159 ، وزن شروع 75 ، وزن هدف 50 
خب اون ک واقعا کثیفه ولی خب تو هم دوست نیستی ک پشت دوستت میای اینجوری میگی 

چی باعث شد فک کنین من پیش کسی ک بشناسدش حرف میزنم شما الان میدونی دوست من کیه تو کدوم شهرو استان🤦🏻‍♀️

میخای شپشک بزنی😂

😂 خیلی سخته خواهر تو خوابگاه هی بری ظرف بشوری

اگر نکته ای بلدین که در زمینه ی کاهش وزن موثره لطفا ازم دریغ نکنید ♥️ عضو گروه قرمز خزان نارنجی ❤️ قد 159 ، وزن شروع 75 ، وزن هدف 50 
چی باعث شد فک کنین من پیش کسی ک بشناسدش حرف میزنم شما الان میدونی دوست من کیه تو کدوم شهرو استان🤦🏻 ...

الان باهاش دوستی اینجوری میگی فردا پس فردا ک باش تموم کنی پیش آشنا بالاخره اون از سادگیش اومده اینارو گفته تو هم سری اومدی اینجا اینجوری میگی میگم ک اون فرد تمیزی نیستی و تو دوست خوبی نیستی