2777
2789
عنوان

نمیتونم هضمش کنم

294 بازدید | 18 پست

بچه ها توروخدا بدون خصومت نظر بدیدشوهرم ی فامیلی دارن که هم شوهرم هم اون هردو تک پسرن ومثل برادر بعد اون زنش دکتر بود وطلاقش دادورفت سراغ همکلاسیش که ظاهرا قبلا هم اونو میخواسته خانواده نذاشتن چون دختره به شدت خانواده داغونی داره درحدی که به جرم لواط باباشو شلاق زدن ‌خلاصه خودشم مطلقه بود وکلی حرف واینا حالا بگذریم خانواده پسره اصلا چشم دیدشو ندارن ‌راهش نمیدن تو جمعشون وی جورایی پسره هم انگار دیگه نمیخواد

واینا گیر افتاده 

بعد من ی بدبختی داریم هروقت اینو میبینم کلا بهم میریزم همش فک میکنم شوهرش میمیره براش وبعد از هرموقع میبینمش تا سه روز مریضم نمیدونم چرا اینقد روش حساسم 

این دفعه ی گردنبند تیفانی که فک کنم الان ۵۰میلیون باشه گردنش بود من مردم از حسودی که یعنی این براش خریده بعد بادم اومد گفتن جهیزیه قبلیشو داده طلا ماشینم براش خریده ولی خیلی از چشم خانواده شوهرش افتاده وهیچ کس نمبخوادش ولی من از حسودیش شب وروز ندارم نمیدونم چرا🥲🥲🥲🥲

https://www.ninisite.com/discussion/topic/11242837/حسرت-عشق

بسه دیگه 😒

🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱.......به شـادی می رسیم از غـم همینجوری نمی‌مونه 🥂🕊️ 🤍 نه فارسم، نه کوردم، نه تورکم، نه لرم، نه بلوچم و نه عربم؛ من ایـــرانی ام، ایـــرانی ،من فرزند کوروش بزرگم 🫶 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

حسادت آدمو نابود میکنه.. نکن

🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱.......به شـادی می رسیم از غـم همینجوری نمی‌مونه 🥂🕊️ 🤍 نه فارسم، نه کوردم، نه تورکم، نه لرم، نه بلوچم و نه عربم؛ من ایـــرانی ام، ایـــرانی ،من فرزند کوروش بزرگم 🫶 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇

به اینکه فک میکنم خیلی شوهرش دوستش داره وکلی چیز براش میخره ولی من اگه حقوق نداشتم خار عالم بود ذلیل ...

به شوهرم هزاربار گفتم هرجا اون باشه من نیام من مریض میشم اونو میبینم

بنظر من شما دلیل اصلی حسادتتون اینه که حس میکنید خوشبختی ای که نصیب اون خانوم شده حقش نیست!چون خانواده خوبی نداره،چون  باباش نا اهله،چون خودش ازدواج ناموفق داشته پس حق نداره که الان خوشحال و خوشبخت باشه....شاید خود اون خانوم آدم خوبی باشه و واقعا هیچ کدوم از اون چیزا دست خودش نباشه اما چون شرایطش اینجوره شما تا خودآگاه خودتو باهاش مقایسه میکنی و میگی من که از اون هزار درجه بهتر و سرترم پس چرا شانس اونو ندارم!....سعی کن این افکار سمی رو از خودت دور کنی،خودت فقط نابود میشی!

بنظر من شما دلیل اصلی حسادتتون اینه که حس میکنید خوشبختی ای که نصیب اون خانوم شده حقش نیست!چون خانوا ...

اخه مشکل اینجاست که خوده پسره هم سه بار باهاش بهم زد میومد محل کارش تهدید میکرد تا عقدش کرد من ازاین میسوزم با این وجود چرا خوشبخته؟؟؟تازه خیلی هم اهل افاده هست به هیچ کس سلام نمیکنه

ولی در کل مشکل شما ریشه در این داره که از شوهرت راضی نیستی. در واقع ربطی به اون بنده خدا نداره.  شما فقط با دیدنش انگار کینه هات تازه میشه و یادت میوفته که مثلا شوهرت برات فلان‌کارها رو نکرده و انتظارات و توقعاتت رو تامین‌ نکرده.  شما باید دنبال حل این‌مشکل باشی . یا باید از ته دل کینه هات از شوهرت رو دور بریزی و با وضعیتی که هست کنار بیای و نقاط مثبت شوهرت رو ببینی  چون هیچکسسس کامل و بی نقص نیست.

یا اینکه اگه واقعا نمیتونی‌ از توقعاتت بگذری  با شوهرت صحبت کنی در این مورد.