لطفا اگر با تحقیق و آگاهی واکسن گارداسیل دریافت کردین تجربیاتتونو ب اشتراک بذارید ❤
کانالم در تلگرام: konkuri_barname💚� گروه رقابتی تلگرام دارم که ۱۵ روز امتحانش رایگانه❤من پزشکی نمیخونم دوست عزیز؛ اگه میای اینو بپرسی نپرس🙂دانشجوی علوم پزشکی ام و پس از دانشجو شدن برای مشاوره و برنامه ریزی آموزش دیدم . الانم دو ساله که دارم برنامه مینویسم تقریبا ♥️😍
📌وقتی به داشتن اعتماد بنفس عادت نداشته باشی اعتماد بنفس بنظرت نوعی مغرور بودنه📌وقتی همیشه منفعل بودی قاطع بودن مثل خشونت به نظرت میاد📌وقتی عادت نکردی نیازهات فراهم بشه اولویت دادن به خودت برات مثل خودخواهیه📌اینو گفتم که بدونی دایره ی امن تو همیشه معیار خوبی برای رفتارت نیست
بچه ها من اونطرف تا اومدم نظراتتونو بخونم تاپیک اون خانوم حذف شده بود
میشه ی بار دیگه بگین چی گفتین؟
کانالم در تلگرام: konkuri_barname💚� گروه رقابتی تلگرام دارم که ۱۵ روز امتحانش رایگانه❤من پزشکی نمیخونم دوست عزیز؛ اگه میای اینو بپرسی نپرس🙂دانشجوی علوم پزشکی ام و پس از دانشجو شدن برای مشاوره و برنامه ریزی آموزش دیدم . الانم دو ساله که دارم برنامه مینویسم تقریبا ♥️😍
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
گفتم قبلش تحقیق کنم کامل از کسایی ک تجربه ش رو دارن
میخام مطمئن شم روی باروری و اینا اثر نمیذاره
@شاهرگ @laraa_bordbar بچه ها من اونطرف تا اومدم نظراتتونو بخونم تاپ ...
استارتر اون تاپیک ترکید
این شاهرگ که تگ کردین یه کاربر دیگست
وَالضُّحَی (سوگند به روزِ روشن)وَاللَّیْلِ إِذَا سَجَی(و قسم به شب هنگام آرامش آن)مَا وَدَّعَکَ رَبُّکَ وَمَا قَلَی(که پروردگارت هرگز تورا ترک نکرده و با تو دشمنی ندارد)🩵
میشه بگید زگیل چه جوریه ؟ من شوهرم رو اونجاش دونه های کوچیک قهوه ای رنگ داره انگار که توش آبه ولی خی ...
فکر میکنم با توجه به نشونه هایی ک گفتین باشه
البته باید معاینه بشن اینطوری نمیشه گفت
ولی خب زودتر برید دکتر تا مطمئن بشین چون سریع منتقل میشه از طریق رابطه
استارتر اون تاپیک ترکید این شاهرگ که تگ کردین یه کاربر دیگست
اع
استارترشم ترکید؟ بنده خدا اون چرا
اومد مشکلشو گفت خب
نگران بود
وقیح گمشو. واقعا باید با افراد مریض که باید فاصله گرفت. والا ادم مریض میشه.🤦🏻♀️ هرکی قضاوتم کنه =سرش میاد 💯 🔒 .کاربریم عمومیه✋.برای سلامتیم و سلامتی و ظهور امام دعا کنید🤲 عاشق داداشامم 🧡🤎 زنجانیم 🩵
آره میخوام برا پیشگیری بزنم گفتم قبلش تحقیق کنم کامل از کسایی ک تجربه ش رو دارن ...
من خارجیشو ۴سال قبل زدم تو سه نوبت...از ایرانیش اطلاعی ندارم
📌وقتی به داشتن اعتماد بنفس عادت نداشته باشی اعتماد بنفس بنظرت نوعی مغرور بودنه📌وقتی همیشه منفعل بودی قاطع بودن مثل خشونت به نظرت میاد📌وقتی عادت نکردی نیازهات فراهم بشه اولویت دادن به خودت برات مثل خودخواهیه📌اینو گفتم که بدونی دایره ی امن تو همیشه معیار خوبی برای رفتارت نیست
واکسن گارداسیل دو نوبت زدم. یال ۹۵ بود فک کنم اون زمان شوهرم از بازار سیاه گرفت شد ۳تومن
آهان
بعد باردار شدین؟
روی باروری اثر نداره؟ عوارض خاصی؟
من خارجیشو ۴سال قبل زدم تو سه نوبت...از ایرانیش اطلاعی ندارم
آره منم خارجیش رو میپرسم
گارداسیل