2777
2789
عنوان

10 روز دیگ عروسیمه ولی خوشحال نیستم

516 بازدید | 31 پست

انقد ک مادرشوهرم اذیتم میکنه سر هرچیزی

خیلی غرغر میکنه دستور میده اگ به حرفشم گوش ندی دعوا راه میندازه امروز زنگ زده کلی چرت و پرت به منو مامانم گفته

شوهرمم طرف مادرشه 

مثلا چندروز دیگ عروسیمه ولی ذوق ندارم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چرا بهم نزدی ؟

من یک مامان منتظرم با تخمدان پلیکیستیک .لطفا برام دعا کنید که به زودی مامان بشم و خبرشو اینجا بگم.عزیز مامان من فکر میکنم دختر باشی اسمتم انتخاب کردم.دلم پر میزنه برای دستای کوچولوت .بیا جان مادر ....  

بعضی  مادرشوهرا تا بهترین روز زندگی یه دختر و کوفتش نکنن انگار نمیتونن آروم بشینن

بین کسی که دوستتون داره وکسی که دوسش دارین، اونیکه دوستتون داره رو انتخاب کنین❤️توی خونه مادرشوهر اگه مجبور شدین کار کنین طوری کار کنین که کار نکردنتون و ترجیح بدن🤪به جاری زیاد محل ندین باهاشم درددل نکنین .در مورد مسائل خانوادگی بین خانواده شوهرحرفی نزنین 👊خودتون و خاکی نشون ندین چون ممکنه آسفالتتون کنن😂من خواهرتونم جاریتون یا خواهر شوهرتون نیستم پس هروقت پست گذاشتم تو تاپیکتون با لحن خواهرتون بخونین نه خواهرشوهرتون😃🤨

پس عروسی نکن که پس فردا روزی بگی کاش عروسی نکرده بودم کاش بچه نداشتم که بتونم جدا بشم 

شاید الان همه بریزن سرم بگن این حرفو نزن ولی من خودم ۳ روز به عروسی اشکمو درآوردن کاری کردن در حد زد و خورد با شوهرم دعوام شد منه احمق باز رفتم برای زندگی الان پشیمونم 

بعضی  مادرشوهرا تا بهترین روز زندگی یه دختر و کوفتش نکنن انگار نمیتونن آروم بشینن

چه مرگشونه اخه؟ تصميم گرفتم هروقت اعصابم خورد کرد منم اعصاب پسرشو و خودشو خورد کنم تا شاید دست بکشه از اینکاراش

ببین من یه دوست داشتم که بعد از یه ماه از ازدواج شون از شوهرش جدا شد و همیشه حسرت میخورد چرا یک هفته قبل از عروسی که فهمید خانواده شوهرش به درد بخور نیستند به هم نزد ...اگه واقعا همسرت و خانواده اش به درد بخور نیستند ..زودتر به هم بزن  ...خودتو نجات بده ..

مگ هرچیزی چارش بهم زدنه؟ من مشکلم با مادرشوهرمه 

قربونت میگی شوهرم طرف مادرشه دیگه چی میخوای؟از این ببعد هرچی مادرش گفت باید بگی چشم چون هم با اون طرفی هم با شوهرت .یه صخبت درست و حسابی بکن با شوهرت

ما دوباره سبز می شویم...