بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
من یک مامان منتظرم با تخمدان پلیکیستیک .لطفا برام دعا کنید که به زودی مامان بشم و خبرشو اینجا بگم.عزیز مامان من فکر میکنم دختر باشی اسمتم انتخاب کردم.دلم پر میزنه برای دستای کوچولوت .بیا جان مادر ....
بعضی مادرشوهرا تا بهترین روز زندگی یه دختر و کوفتش نکنن انگار نمیتونن آروم بشینن
بین کسی که دوستتون داره وکسی که دوسش دارین، اونیکه دوستتون داره رو انتخاب کنین❤️توی خونه مادرشوهر اگه مجبور شدین کار کنین طوری کار کنین که کار نکردنتون و ترجیح بدن🤪به جاری زیاد محل ندین باهاشم درددل نکنین .در مورد مسائل خانوادگی بین خانواده شوهرحرفی نزنین 👊خودتون و خاکی نشون ندین چون ممکنه آسفالتتون کنن😂من خواهرتونم جاریتون یا خواهر شوهرتون نیستم پس هروقت پست گذاشتم تو تاپیکتون با لحن خواهرتون بخونین نه خواهرشوهرتون😃🤨
پس عروسی نکن که پس فردا روزی بگی کاش عروسی نکرده بودم کاش بچه نداشتم که بتونم جدا بشم
شاید الان همه بریزن سرم بگن این حرفو نزن ولی من خودم ۳ روز به عروسی اشکمو درآوردن کاری کردن در حد زد و خورد با شوهرم دعوام شد منه احمق باز رفتم برای زندگی الان پشیمونم
ببین من یه دوست داشتم که بعد از یه ماه از ازدواج شون از شوهرش جدا شد و همیشه حسرت میخورد چرا یک هفته قبل از عروسی که فهمید خانواده شوهرش به درد بخور نیستند به هم نزد ...اگه واقعا همسرت و خانواده اش به درد بخور نیستند ..زودتر به هم بزن ...خودتو نجات بده ..