2777
2789
عنوان

با یه نفر دعوا کردم

310 بازدید | 21 پست

توی یکی از تاپیکام گفتم سرپرست خوابگاهمون عقده ایه،

دیروز باهاش دعوا کردم

دیگه خسته ام کرده بود، بین ۴۵ تا ۴۸ میخوره سن داشته باشه ازدواج نکرده، تنها سرپرست خوابگاهه؛ 

بیکاره هی گیر میده به این و اون ؛ دو هفته هم گیر داده بود به من 

حالا سر چی، یه بار گفت بیا بریم‌ بیرون تو حیاط با هم چایی بخوریم ؛ من حوصلشو نداشتم؛ نرفتم، بعد اخر شب رفتم اتاق دوستم پیشش نشستم؛ یهو بدون اینکه در بزنه درو باز کرد اومد تو!! (یعنی شعور در همین حد) 

یه اخمی کرد هیچی نگفت رفت! اینم بگم ‌اتاق سرپرستی جدا هست

خوابگاه دو طبقه اس، منم طبقه یکم؛ اون از حمام و سرویس و اشپزخونه طبقه یک استفاده میکنه؛منم تو چشمشم 

الکی گیر میداد به من واقعا خسته ام کرده بود؛ اوقات فراغت من بیشتر از بقیه بچه هاس؛ اونا اکثرا پرستارن با شیفتن یا خوابن

شما تا حالا آدم عقده ای ندیدید؛ خانومه یا خوابه؛

هر وقت بیداره باید با یکی حرف بزنه بلند بلند؛ یا پیشش بشینن باهاش غذا بخورن یا باهاش برن بیرون!!!

دیگه نمیتونستم بیشتر از این تحملش کنم

خودم هزارجور فکر دارم

اینو بذارم کجای دلم

میگم فکر کنید یه نفر با مادرشوهرش زندگی کنه؛ مادرشوهره اینجوری باشه 😁😁😊

به نظرتون کار اشتباهی کردم اخه گیر داده بودید میخوام بفرستمت  تخت بالا!! من پلاتین تو پامه اصلا تخت بالا نمیتونم برم

بعدشم طبق قرارداد تا قراداد تموم‌ نشده نمیتونه منو جابه جا کنه

دیگه طاقتم طاق شده بود

اصلا فرهنگ و شعور و منطق نداره

زنیکه غربتی

بندری هم هست بوشهریه؛ اصلا بلد نیست آروم‌حرف بزنه؛ کلا حرفای عادیش با فریاده ؛ انگار تو کوهه یا لب دریا

هر چقد داد میزد با صدای آروم‌باهاش حرف میزدم باز پرروتر میشد

به نظرتون اشتباه کردم !؟ خسته ام کرده بود

میتونستی اسم شهرش نگی. منم بوشهریم. 🫤

هرکس امضامو میبینه یه صلوات واسه ی حضرت ام البنین بفرسته.. ودعام کنه امسال حضرت ام البنین حاجتم رو بده .امسال بچه دومم باردار بشم شوهرم راضی بشه😭 یا حضرت ام البنین😭 اسمم ستاره.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بند اخرتو پاک کن اخ دلم برات سوخت الان شرحه شرحت میکنن😰😰😰

❤پرسپولیس زیباترین عشق جهان❤ناشنوا باش وقتی به آرزوهای قشنگت میگن محاله🗻     بی تو ناژیم هناسکم😍😍😍#مخاطب خاص☘‌کورد😍

بوشهریا خونگرمم دوسدارن باهمه بگردن تعریف کنن. شما خودت اهل کجایی؟. احتمالا شما اینجور رفتار رو دوس ندارین

هرکس امضامو میبینه یه صلوات واسه ی حضرت ام البنین بفرسته.. ودعام کنه امسال حضرت ام البنین حاجتم رو بده .امسال بچه دومم باردار بشم شوهرم راضی بشه😭 یا حضرت ام البنین😭 اسمم ستاره.

بهش میگفتی خانم فلانی من وقت حرف زدن ندارم هزارجور کار دارم.

منم بوشهریم.عجیبه بوشهریا اروم حرم میزنن.اطرافه بوشهره

اره منم ابنو میگم .اصلا بوشهریا اینجور رفتاری ندارن مگه نه؟؟

من هر چی بوشهری دیدم تو خوابگاه کلا با صدای بلند حرف میزنن 

خب تن صداشون بالاس. خودت اهل کجایی

بابا ول کنید من دارم میگم یه روانی سرپرستمونه اینام اکمدن‌گیر دادن نه بوشهریا اله بوشهریا بله خب ب ...

خب ولش کن دیگه سربه سرش نذار دیگه تا دانشگاهت اونجاس باید تحمل کنی.

بوشهریا خونگرمم دوسدارن باهمه بگردن تعریف کنن. شما خودت اهل کجایی؟. احتمالا شما اینجور رفتار رو دوس ...

میگم سر همه داد میزنه

انگار کولی و غربتیه

نفهمه بیشعوره

من نمیدونم اوناییکه اومدن تاپیک من چندسالشونه

گرچه همین زن بوشهریه هم بالای ۴۵ئه

بابا بچسب به اصل مطلب