ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.
قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.
تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.
یه تجربه...اگه صبحتو با یه چیز شیرین شروع کنی تا آخر شب باید هی حوراکی شیرین بخوری ...البته علمی هم هست اما من تجربه اش کردم
غنچه با دل گرفته گفت: زندگی ... زندگی لب ز خنده بستن است گوشه ای درون خود نشستن است ... گل به خنده گفت: زندگی شکفتن است با زبان سبز راز گفتن است ... گفتگوی غنچه و گل از درون باغچه باز هم به گوش میرسد... تو چه فکر میکنی کدام یک درست گفته اند من فکر میکنم گل به راز زندگی اشاره کرده است هرچه باشد او گل است ... گل یکی دو پیرهن بیشتر ز غنچه پاره کرده است "قیصر امین پور"
وای من چه کنم که نه گرسنه میشم نه هوس میکنم و نه بی قرارش میشم ولی الکی الکی الکی یعنی خیلی الکی هی میخورم از نون خالی گرفته تا تخمه تا بیسکوییت هر چی ها
واقعا این عادتم رو چطور ترک کنم؟؟
خدایا آرامش شب را نصیب کسانی کن که
آسایش روز را نصیب دیگران می کنند
بخدا هیچ چیز شیرینی امروز نخوردم یا حتی دیروز ولی از عصز اینقدری میلش زیاد شدع ک تمرکزمو گرفته
حالا بخور ولی اگه تونستی کنترل کن از دستت خارج نشه😁
غنچه با دل گرفته گفت: زندگی ... زندگی لب ز خنده بستن است گوشه ای درون خود نشستن است ... گل به خنده گفت: زندگی شکفتن است با زبان سبز راز گفتن است ... گفتگوی غنچه و گل از درون باغچه باز هم به گوش میرسد... تو چه فکر میکنی کدام یک درست گفته اند من فکر میکنم گل به راز زندگی اشاره کرده است هرچه باشد او گل است ... گل یکی دو پیرهن بیشتر ز غنچه پاره کرده است "قیصر امین پور"