2777
2789

اما بخاطر پسرم زندم.. چجوری این حجم از تنهایی رو تحمل کنم.سعی کردم قوی باشمو قوی ادامه بدم.تلاش کردم.ولی امشب شکستم.فهمیدم تهش همینه.حتی کسی رو نداشتم بخوام باهاش حرف بزنم..نمسدونم کسی میتونه این حمله رو عمیاق درک کنه که کاش نبودم💔 پر از هدف بودم پر از انگیزه.امشب شکستم💔 چجوری این حجم از غم رو تحمل کنم.. بقیه ی عمر رو سر کنم. آخ پسرم.. پسرم کاش خوشبخت بشی .مثل من.نشی💔

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

جریان چی بوده که اینقدر حس تنهایی داری ؟  اگر خیانت نبوده  . پس  غصه بزرگی نباید باشه و کودکتون بهت احتیاج داره و بچه رو تنها نکن .  حتما راه حلی برای مشکلت وجود داره. 

صبح میشه این شب ،خوبی آدمیزاد اینه دو باره همه چی یادش میره امیدوار میشه شروع میکنه 

دو سال پیش شکستم. از نو خودنو ساختم. دو یال خودمو قوی نگه داشتم. دو سال گفتم من میتونم خودم باشم. حتی تنها..از شدت غم کسی نبود حتی بهش بگم حتی خواهرم. شوهر که هیچی.. فقط گفتم.قوی باش. امشب دیگه نت نستم. نمید نم این دفعه چی به خودم بگم که دوباره پا شم

دو سال پیش شکستم. از نو خودنو ساختم. دو یال خودمو قوی نگه داشتم. دو سال گفتم من میتونم خودم باشم. حت ...

اگه دوست داشتی بگو چی شده، شاید واقعا قابل حله تو الان کم آوردی ،بچه ها بهت دلداری دادن

جریان چی بوده که اینقدر حس تنهایی داری ؟  اگر خیانت نبوده  . پس  غصه بزرگی نباید باشه ...

نه خیامت نیست. بی شعوری شوهرمه.. فقط خیانت آخه..  من اینطوری نبودم.. من خیلی قلبم پاک بود.. خیلی احساسم معصوم بود. از.من.چی ساخته شده امروز.. من دیگه اون آدم نیستم..