2777
2789
عنوان

میخام مچ بگیرم

524 بازدید | 27 پست

بچه ها من قبلا سابقه ی گوگل و کارهای ک انجام میداد رو تو فعالت من تو قسمت تنظیمات گوگلش میفهمیدم چیکارت میکنه یا چیا سرچ میزنه و وارد چ برنامه های میشه 

والان سابقه شو کلا پاک میکنه راه دیگه ای هست بفهمم؟ از طریق ایملیی یا نمیدونم چیزیی خیلی سرچ زدنش برام مهمه چون فهمیده میفهمم پاک میکنه

ایمیل خودت و همسرت رو تو گوگل یکی کن هرچی سرچ کنه میاد تو سابقه گوگل خودت

معبودم ... 🤲ای راهگشا در تاریکی ها...با کلید اجابتت ...قفل های درونم را باز کن...با تو که باشم، در جاده های تردید،...دستان توانای تو را میبینم ...قلبم در آسمان عشقت ...به پرواز در می آید واز شراب شیرین عرفانت مینوشم ..با تو در آغوش کرامتت ...ساکن میشوم ...با تو هیچ جاده ی پر پیچ و خمی وجود ندارد ...با تو دلم به عطر یاس های برکتت معطر میشود ...تو در جاده های خشکسالی ...تشنگی ام را به برکت نگاهت سیراب میکنی ...خدایا ! هر لحظه شکرت که کنارم هستی و مرا به غیر از خود وا نمیگذاری .

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

سابقه جستجوی کروم رو نگاه میکنی یا سابقه جستجوی خود برنامه گوگل رو؟ چون دوتا برنامه جدا هستن ولی برای جستجو معمولا از مرورگر کروم استفاده میشه

اگر مثلا سابقه کروم رو پاک کنی، جستجوهات توی قسمت سابقه جستجوی گوگل باقی میمونه مگر اینکه اونو هم پاک کرده باشه

البته یه روش دیگه هم هست که هر چی هم سابقه پاک کنی جستجوهات همه یه جا توی یه حافظه ای ذخیره میشه مگر اینکه بری اونو هم پاک کنی ولی کمتر کسی اینو میدونه که بخواد بره پاکش کنه. ولی روشش یادم نیست که باید چیکار میکردی. قبلا توی اینستا دیدم

نه شعرهای سهراب، نه عاشقانه های شاملو، هیچ کدام مرهم بی قراری هایم نشد. کسی جز اخوان حال مرا درک نکرد.آنجاکه گفت: «کیستم جز تکه ای تنهایی»
چجوریی یعنی ایمیل اونو بزنم تو گوگل خودم؟

بله یعنی ایملتون یکی باشه. 

معبودم ... 🤲ای راهگشا در تاریکی ها...با کلید اجابتت ...قفل های درونم را باز کن...با تو که باشم، در جاده های تردید،...دستان توانای تو را میبینم ...قلبم در آسمان عشقت ...به پرواز در می آید واز شراب شیرین عرفانت مینوشم ..با تو در آغوش کرامتت ...ساکن میشوم ...با تو هیچ جاده ی پر پیچ و خمی وجود ندارد ...با تو دلم به عطر یاس های برکتت معطر میشود ...تو در جاده های خشکسالی ...تشنگی ام را به برکت نگاهت سیراب میکنی ...خدایا ! هر لحظه شکرت که کنارم هستی و مرا به غیر از خود وا نمیگذاری .
به چای مچ گیری دست شوهرت بگیر ببین چی کم کسر داره که مخفی کاری میکنه بشین کنارش مثل یک همسر واقعی از ...

فیلم مبینه  ی چن باری مثلا ماهی یبار اینا بخصوص از وقتی باردار شدم باهاش منطقی صحبت کردم که اره نیاز هاتو باید بمن بگی و از عوارضش گفتم خودش قبول کرد ادم منطقیه و گفت اصلا فیلم دیدن مال ادم درست حسابی نیس واینا دیگه ی مدت بعدش دیدم پاک میکنه سرچ هاشو میخام ببینم برا چی پاک میکنه دوباره میبینه ایا

فیلم مبینه  ی چن باری مثلا ماهی یبار اینا بخصوص از وقتی باردار شدم باهاش منطقی صحبت کردم که اره ...

دوران بارداری این مشکلات داری ولی سعی کن بیشتر بهش برسی از راهایی که میتونی نیازشو برطرف کن مشکلش حل میشه وگرنه بخوای مجشو بگیری بهش بگی فلان و فلان دیگه به روی هم در میاین و بدتر میشه

فیلم مبینه  ی چن باری مثلا ماهی یبار اینا بخصوص از وقتی باردار شدم باهاش منطقی صحبت کردم که اره ...

الان که بارداری زندگیتو تلخ نکن با این کارا 

با صحبت و از راه صحیح بهش توجه کن و بفهمون برات مهمه همسرت  با دلخوری و زیر نظر گرفتن و شکاکیت هیچ زندگی درست نمیشه 

فقط صحبت کردن با همدیگه

سابقه جستجوی کروم رو نگاه میکنی یا سابقه جستجوی خود برنامه گوگل رو؟ چون دوتا برنامه جدا هستن ولی برا ...

اره عزیزم سرچ گوگل شو نمیگم که نشون میده یجا هست تو تنظیمات گوگل که نوشته سابقه ی جستجو اونجارو میگم نمیدونم متوجه شدین یا نه

کارت خیلی زشته اسی . حریم خصوصی همسرت رو از بین نبر وگرنه از خودت زده ش میکنی . آدم گاهی نیاز پیدا میکنه یه چیزایی سرچ کنه نباید اینجوری مایه عذابش بشی باید باهاش رفیق باشی . مردا مثل ما زنا نیستن بعضی وقتا ممکنه فیلم ببینن . فکر نکن چون فیلم میبینه یعنی به تو خیانت میکنه اون اگه تمایلی هم براش پیش بیاد میاد طرف خودت 

لطفاً درخواست دوستی ندین دوستان🙏🏻

خوب اینحجور فیلما رو تو یوتیوب میبینه نه تو گوگل

برایه هیچ چیزی  بیشتر از دو بار اشک نریز چون چشمات عادت میکنه♡هر طوری که خودت دوست داری زندگی کن خودتو دوست داشته باش