2777
2789
عنوان

دوست خوبم اگه غم داری بیا 🩷

| مشاهده متن کامل بحث + 236 بازدید | 29 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منظورت منه 😁😁😁😁🩷لطف داری عزیزم

این حس خوبت رونگهدار،هرمشکلی که پیش اومد بدون خدابهت نعمت داده ومیخوادقوی تربشی واین حس خوب وتلاشت روادامه بده نذارقطع بشه

خیلی ناراحتم امروز اینقد گریه کردم ک مردممم نگران آینده هستم شرایط داره سخت میشه خیلی سخت 

متاسفم بابت حال بدت عزیزم اما ههمون نگران آینده آییم اما با اشک ریختن چیزی حل نمیشه ، بهت توصیه میکنم هدف گذاری کن و به سمتش حرکت کن 🩷

دعوا چرا ؟

پری روز رفتیم خونه مامانم با شوهرم شبو موندیم دیروزم جمعه بود موندیم  اومدیم بچم از دیروز اسهال شده هی برگشت گف بردی خونخ مادرت مریض شده و فلان قبلا هم چند باری گفته بود من رد کرده بودم جواب ندادم دعوا نشه دیگه امشب انفد گف گف گفتم چرا مگه اونا مرض دارن که کم ببرم بچم مریضی بگیزه یا خونه ندارن بیرون نگه میدارم ک بچه مریض  شه برگشت گف برا من عصبی بازی در نیار گفتم عصبی نمیشم ناراحت شدم دیگه نگو و چند از این حرفا و بحثا پاشدم اومدم بالا 😭😭کی خلاص میشن از این خراب شده و از ادماش🤧🤧

گاهی لیاقتمون خیلی بالا تر از داشته هامونه
گاهی وقتا دلم میگیره گذشته بدی داشتم هیچوقت کوچولومو فراموش نمیکنم کسیم از وجودش خبر نداشت ک درکم کن ...

متوجه ام ، نگران نباش برای فراموشی گذشته تلخ نباید هی بگی من میخام فراموش کنم ببین با اراده خودت گدشته ات بپذیر و اگه اشتباهی داشتی قبولش کن با این کار نا خودآگاه دیگه بهش فکر نمیکنی این تکنیک امتحان کن دلت شاد باشه 

عجب ، مشترک زندگی میکنید؟؟؟ تو یه خونه ؟

ی ساختمون. 

متاسفانه اعصاب نمونده برام هروخ میریم خونخ بابام زنگ میزنه ب شوهرم چته اول هفته آخر هفته اونجایی  پات باز شده در حالی از عید تا الان همسر من دوبار رفته خونه بابام یبار ماه رمضون یبارم همین هفته

گاهی لیاقتمون خیلی بالا تر از داشته هامونه
ی ساختمون.  متاسفانه اعصاب نمونده برام هروخ میریم خونخ بابام زنگ میزنه ب شوهرم چته اول هفته آخ ...

میدونم شرایط اجاره ها خیلی سنگینه اما سعی کن خونه جدا بگیری ، اینجوری واقعا سخته تاحالا تجربه زندگی با خانواده همسر نداشتم اما میدونم خب دوستان میگن هرچی نزدیک تر دخالت ها بیشتر میشه حداقل زیاد باهاشون صمیمی نشو تا نتونن آنقدر دخالت کنن تو زندگیت