2821
2789
عنوان

اگه‌عفونت قارچی دارین بیا درمانشو بگم

| مشاهده متن کامل بحث + 443 بازدید | 41 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

🤣🤣🤣🤣همچنین ادمای شخمی مثل توام لازمه همه جا خوش اومدی عزیزم 🤣

ولی وجود سمیه  امسال تو ک عقده جلب توجه دارن توسایت لازم نیس شمازحمتوکم کن خوش اومدی😂😂

چنان تنهایه تنهایم که انگارنیستم باخود...
 اره همین جوش شیرین با اب گرم واقعا معجزه میکنه در صورتی که به من همینجا کفته بودن تو اب سرکه ب ...

مقدارش چطوری باشه چقد جوش شیرین چند دقیقع نشستن سوزش نداره؟

طبیعت تاوقتی بازیو نفهمی ادامه میده✌😌
ولی وجود سمیه  امسال تو ک عقده جلب توجه دارن توسایت لازم نیس شمازحمتوکم کن خوش اومدی😂😂

حرص نخور تو شاید تو از لای پات برای جلب توجه استفاده کنی من خواستم کمک کنم قشنگممم گفتم که قیاس به نفس نکن 🌹

مقدارش چطوری باشه چقد جوش شیرین چند دقیقع نشستن سوزش نداره؟

ببین من تو نصف لگن اب ولرم سه قاشق غذاخوری جوش شیرین ریختم با دست همش زدم نشستم یک ربع بشین 

ببین کل درمانها یکجا جواب میده یکیشو‌انجام بدی یکیشو‌انجام ندی باز علائمت برمیگرده من چند شبه با اب و حوش شیرین راحت میخوابم امروز داروهامو شروع کردم واقعا عالی شد یه خانمی بهم گفت ادامه بدی نصفه ولش نکنی ریشه کن میشه

حرص نخور تو شاید تو از لای پات برای جلب توجه استفاده کنی من خواستم کمک کنم قشنگممم گفتم که قیاس به ن ...

حرص نخوردم من اوصولااعصابمو واسه اوسکولایی مثل تو خراب نمیکنم  ب زدن تاپیکای چرت ادامه بده😂😂حتی لیاقت ریپلی زدنم نداری باعاای امیدوارم دیگ نیام توتاپیکت

چنان تنهایه تنهایم که انگارنیستم باخود...
حرص نخوردم من اوصولااعصابمو واسه اوسکولایی مثل تو خراب نمیکنم  ب زدن تاپیکای چرت ادامه بده😂😂ح ...

به سلامت تو مغزت قارچ داره اینجا جای تو نیست کسی دعوت نامه نفرستاده بود برات هریییی😀

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز