2777
2789
عنوان

خواهرانه راهنماییم کنین

98 بازدید | 12 پست

خلاصه بگم ی آقاپسری ۴ سال پیش بمن علاقمند بود ولی من اونموقه تو رابطه بودم و ایشونم فهمید و دیگ اتفاقی نیوفتاد تا همین چن وخ پیش ک بعد این سالا تو اینستا بمن ریکوئست دادن و شرو کردیم حرف زدن ولی صرفا شوخی و خنده راجب مسائل روزمره بود و اون وسطا خب حرکتایی ک میکرد دلگرمم میکرد ک هنو اوت علاقه هس...

حرفاشم واقعا هرکی میشنید میگف معلومه هنوز دوستت داره

بعد ۲۰ روز حرف زدن و اینک ی ماجرایی حرفش شد گفتش ک من از خودم میگذرم تا دلیلی برا ناراحتیت نباشم

انقدددد خوشحال شدم گفتم خب من دلگرمش مبکنم و اونم بهم درخوایتشو میده ک یهو گف من قصدم جدی نیس کلا تو زندگی

اینم بگم یه اتفاقایی پیش اومده تو چن ماه گذشته براش ک اصلااااا شرایط خوبی نداره

و دیشبم ب همیک موضوع اشاره کرد و گف تو خیلی دختر خوبی هسی همه چی تمومی خیلیا آرزوتو دارن ولی من نمیتونم کاری کنم ک دوسال بعد پشیمون باشیم و ی جاهم گف من حسی ندارم🙃

بینهایت دلم گرفته

شکستع

بااین سوالا که اصن چرابعد اینهمه سال پیداش شد و چرااینکارا رو کرد و چرا اصن گردن نگرف

منم آنفالو و ریموش کردم و کلا دایرکتمم بستس و نمیتونه بیاد دایرکتم

ولی خب پی‌وی تلگرامم و داره و هیچ پیامی نداده...

من چه کنم🥲

اصلا امکانش نیس ک بیاد؟؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگر قصدش جدی باشه با پیجای دیگه میاد سراغت

بلاکش نکردم ک

ریموش کردم و دایرکتم بستس

ینی صرفا باید فالوم داشته باشه تا بتونه بهم پیام بده

ممکنه ینی بیاد و دوباره درخواست بده؟؟؟

بلاکش نکردم ک ریموش کردم و دایرکتم بستس ینی صرفا باید فالوم داشته باشه تا بتونه بهم پیام بده ممکن ...

اها شاید اما اراده قوی نداره فقط دوست داره درصورتی ک حاضر نیست برات هیچ تلاشی کنه

آره ولی من آیدی ندارم و چن وخ پیش دوتا پیام دادیم و تمام شمارمم نداره اگ چتمو پاک کرده باسه دیگ دس ...

راه ها رو بستی 😂اتفاقا راه رو نبند .اینستاتو درست کن .تو فاز بدی قرار نگیره طرف