2777
2789

سلام خانما اول بگم من کارشناسی خوابگاهی بودم واوضاع خوابگاه ودانشگاه خوب نبود با اینکه دانشگاه خوبیم هست تو کشور الان رتبم به یه سری از دانشگاه های خوب تهران ومشهد اینا میخوره کسی بوده تهران درس خونده باشه یا کلا شهر خیلی دور؟خیلی اذیت شدید یا خوب بود نمیدونم به سختی راه دورش میارزه یانه شهرمون دانشگاهش منطقه ۲ ورفتاراساتیدشونم خوبه به نظرتون کدوم انتخاب بهتره

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من چون نمیتونم با اوضاع خوابگاه جور بشم شهر خودمو ترجیح میدم

وزززن فعلی بدلیل افسردگی۷۳_ارزومه دوباره برسم۵۰.                                                                       ۷۸🔓۷۳🔓۵۰🔒

اگه درس خونی یعنی واقعا عشق و علاقه به درس داری قطعا تهران

اگه معمولی به درس نگاه میکنی هر جا زندگی برات راحت تره

وصف رخساره خورشید ز خفاش مپرس  دوست عزیز لطفا متن امضاء من رو بخونید نی نی سایتی گرامی لطفا اگر با کامنتهای من مخالفتی داشتید احساستون رو کنترل کنید و من رو ریپلای نکنید مگر اینکه مستقیما شما رو مخاطب قرار داده باشم یا استارتر تاپیکی باشید که توش پست گذاشتم ، من مایل نیستم هیچ بحث و تبادل نظری با مخالفانم داشته باشم مگر اینکه خودم اعلام آمادگی کنم پس خودتون رو خسته نکنید و با اجتناب از هر بحث بیهوده ای در حق اعصاب و شخصیت من و خودتون لطف بزرگی بفرمایید
به نظر من برو دانشگاهای تهران ضرر نمیکنی در کل  تو که رتبه ت خوبه حیفه دانشگاه خوبی نری

شما ارشد خوندی؟به نظرت به راه دورش میارزه ؟اخه نزدیک ۱۲ ساعت راهه ونمیتونم تا ته ترم بیام مامانم میگه بزن شهر خودمون اینجا ماشین داری دانشگاهشم متوسطه وخیلی مثل کارشناسی اذیت تون نمیکنن الان موندم چه کنم

بله خوندم والا اگه دانشگاه شهر خودت دانشگاه بدی نیست میتونی همونجا ادامه بدی خب غربت سختیای خودشو دا ...

منطقه ۲ هست رنکینگش بد نیست ولی خب دانشگاه های تهران قطعا خیلی بهتره حالا هرروز یه تصمیم میگیرم از یه ور میگماینجا اسایشم بیشتره از یه ور میگم حیفه

منطقه ۲ هست رنکینگش بد نیست ولی خب دانشگاه های تهران قطعا خیلی بهتره حالا هرروز یه تصمیم میگیرم از ی ...

خب میشه گفت دانشگاه بدی نبودی کارشناسی درسته تهران معتبرتره ولی ببین واقعا میتونی حداقل دوسال دور از شهرت باشی

سکوت است و هوایی پر ز دردم چو برگ افتاده ای غمگین و زردم🍂