2777
2789
وحیده جون من رفتم پیش یکی از بهترین متخصص ها هیچ قرص و دارویی نمیتونه این کیست ها را از بین ببره شما حتما درمان کن و پیگیر باش ان شالله هیچی نیست اگه مسئله ای باشه سریع درمانش میکنیپپس لطفا به حرف کسی گوش نده و درمان خودسرانه نکن و فقط برو پیش متخصص
لابلای گل سرخ .. در میان کوچه سبز خیال .. شادیت حس قشنگیست .... که من میطلبم

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

فقطربه دکتر زنان اکتفا نکن و سونوتو به یه جراح نشون بده دکترایی مثل هاشمی میر و... که فوق تخصص جراحی پستان داشته باشن اهمین یک معاینه خوب از سونو هم بیشتره
گیلاسی خانم قرص روغن گل مغربی خیلی برای کیست خوبه،برای من و خیلی از بچه های همین سایت اثر داشته
وحیده جونودکتر برای من روزی دو تا تجویز کرد اما بودن بچه هایی اینجا که هفته ای دو تا بهشون داده بودن،باید ببینی نظر جراحت چیه
کیست رو اصلا جراحی نمی کنن خیلی که بزرگ باشه با یه سرنگ توشو تخلیه می کنن،توش مایع هست
من فیبر ادونوما داشتم که یک کیست کنارش در اومده بود هر سه ماه میرفتم سونو و دکتر جراحم بعد از 6 ماه یهو رشد کرد شد 2 سانت زیر دو سانت و خارج نمیکنن ولی مال من چون هم کیست کنارش در اومده بود هم سرعت رشدش بالا بود جراحی کردم
قرصه،شبیه ویتامین ای هست ولی حتما با نظر دکار مصرف کن
وستا اون تخلیه یعنی دستکاری کیست به منم پیشنهادش و دادن ولی چون تو ناحیه حساسی مثل سینه هست بهترین مورد اینه که دستکاری نکنی و طبق نظر جراح هر وقت نیاز بود خارجش کنی