2777
2789

چندوقت پیش رفتم غربالگری اولو انجام دادم تو ازمایشش کمی ریسک سندروم داوون بوده 

نشون دکتر دادم گف غربالگری سی درصدش خطاس نمیشه گف درسته یا غلطه برام ازمایش سل فری نوشت رفتم پرسیدم خیلی هزینش بالاست پنجونیم بود  

بعد پرسوجو خیلیا بهم گفتن این درصدا الکی میزنن ک فقط برن مردم ازمایش گرونتر انجام بدن خواهرممدخترش درصدش ایقد بالابود ک خط قرمز زده شده بوده و رفت ازمایشه انجام داد ولی هبچ مشگلی نبوده وبخاطر همین دیگ منصرف شدم چون خدایی نکرده تو خانواده ن مشکل ژنتیکی داریم ن خونی ن ازدواجمون فامیلی بوده 

بنظرتون برم انجام بدم هزینش بالاست🤦🏻‍♀️

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

من باشم به شخصه انجام میدم جای پول پیدا میشه خدایی نکرده اگه یه درصد درست باشه چی

تواین چندوقت من خیلی مریض شدم همه بیمارستانو دکترا بستری بودم بخاطر شدید شدن زیاد میگرنم وخیلی هرینهای زیادی پرداخت کردم والان دستمون تنگه تواین اوضاع گرونی نمیتونم دستموجلوکسی دراز کنم 

من باشم انجام میدم ربطی. به ژنتیک نداره تقسیم سلولی واسه همه درصدش یکیه خطاش

اگر تحقیق نمیکردم انجام میدادم اخه اینروزا واس همه مادرای باردار این نکرانی پیش اومده واس همشون سندروم داوونشون بالا زده شده 

از یکی پرسنل ازمایشگاها شنیدم ک میگ بازی جدید ازمایشگاهاست ک هم مادرو نکران کنن هم خودشون پول بزنن 🤦🏻‍♀️

سم؟؟ کجاش برات مث سم بود

من شرایط زندگیم جوریه که با خانم های باردار و دکتر های زنان رابطه زیاد دارم 

همه نوعی دلیل و منطق می دیدم برای تجویز پزشک هاشون ولی این مورد رو تا حالا ندیده بودم

من بودم انجام میدادم 

به استرس و پشیمونی بعدش نمیرزه

دیگه تا بچه به دنیا بیاد این استرس باهاته که نکنه بچه چیزیش باشه

عزیزِ خواستنیِ کوچولوی من سلام 🥰با این که خیلی یهویی اومدی و مامان و غافلگیر کردی ولی خوش اومدی عدسی مامان👼امروز در تاریخ۱۴۰۰/9/۱۶ برای اولین بار صدای قلبت و گوش دادم  قلب مادر🤩بی صبرانه منتظرتم عدسی من🤩عدسی، سوم مرداد به دنیا اومد👶و زندگی آروم و یکنواخت ما رو نابود کرد🥴😁❤
من بودم انجام میدادم  به استرس و پشیمونی بعدش نمیرزه دیگه تا بچه به دنیا بیاد این استرس باهات ...

سونو انومالیم دوهفته دیگست منتظرم اونو انجام بدم ببینم چی میگ 

اگ مشکلی بود تا قبل هفته بیستم میرم انجام میدم