زندگی مرگ قشنگیست که جریان دارد ♥️🩶 آخر ی شب این گریه هام سوی چشام و میبره 🥲🥲🥲🥲 من همونم که گفتم ی ف ااال میخری گفتی ف ااال منو خدا گرفته ، مشتی ف ااال شما پول و جیب باباهاتونه من نامردیاش ......
واقفا بدترین اخلاقه به نظرم اینقدر دعواکردیم سر دروغاش اینقدرتعهد داده که از این به بعدهرچی شد همونو بگه ولی بازم روز نیست که یه دروغی مهم یا کم اهمیت ازش کشف نکنم
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
ریشه دروغش باید مشخص بسه شاید عادتی از کودکیه شاید شما خیلی ریز میشی و غر سرش میزنی شا ...
آره واقعا باید بریم مشاوره.نمی دونم واقعا ریشه اش چیه اینکه من دوست دارم دخیل باشم تومسائل به نظرم غیرطبیعی نیست حق منه که بدونم سفرمون باقطاره یا وسیله دیگری که براون اساس برنامه ریزی کنم اینو نمیشه دخالت بیجایاکنترل گری گفت. 😕