2777
2789
عنوان

شوهر دروغ گو

283 بازدید | 6 پست

مثل ریگ دروغ میگه بیخود وبی جهت.مثلا الان قراربودسفری بریم نمی دونستیم باماشین بریم یاقطار دروغ بهم گفت من بلیط قطارگرفتم درحالیکه نگرفته بود برای من فرقی نمیکرد قطاریاماشین ولی این اینجوربهم دروغ گفت اصلا توهرکارش که ریز میشم ازتوش دروغ درمیاد بعدشم که شاکی میشم چرا دروغ گفتی اگرموضوع منفی ومهم باشه میگه خواستم نگران نشی اگرمثبت ومهم باشه میگه خواستم بعداکه قطعی شد سورپرایزت کنم اگرموضوع کم اهمیتی باشه میگه حوصله نداشتم بگم اینجورخواستم خلاصه اش کنم اینوگفتم.ولی واقعا حالم دیگه داره ازش به هم میخوره الان بگه شبه باورنمی کنم میگم حتماروزه وداره دروغ میگه بهم

عین شوهر من انگار عادت کرده یروز دروغ نگه نمیشه

زندگی مرگ قشنگیست که جریان دارد ♥️🩶 آخر ی شب این گریه هام سوی چشام و میبره 🥲🥲🥲🥲 من همونم که گفتم ی ف ااال میخری  گفتی ف ااال منو خدا گرفته ، مشتی ف ااال شما پول و جیب باباهاتونه من نامردیاش ......
عین شوهر من انگار عادت کرده یروز دروغ نگه نمیشه

واقفا بدترین اخلاقه به نظرم اینقدر دعواکردیم سر دروغاش اینقدرتعهد داده که از این به بعدهرچی شد همونو بگه ولی بازم روز نیست که یه دروغی مهم یا کم اهمیت ازش کشف نکنم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ریشه دروغش باید مشخص بسه

شاید عادتی از کودکیه

شاید شما خیلی ریز میشی و غر سرش  میزنی  شاید بخاطر 

ترس داره  دروغ میگه و‌.....

مچ گیری کارو بدتر میکنه

حتما برید مشاوره 

همین چیزای کم کم جمع میشه و آدم رو دلسرد میکنه

ریشه دروغش باید مشخص بسه شاید عادتی از کودکیه شاید شما خیلی ریز میشی و غر سرش  میزنی  شا ...

آره واقعا باید بریم مشاوره.نمی دونم واقعا ریشه اش چیه اینکه من دوست دارم دخیل باشم تومسائل به نظرم غیرطبیعی نیست حق منه که بدونم سفرمون باقطاره یا وسیله دیگری که براون اساس برنامه ریزی کنم اینو نمیشه دخالت بیجایاکنترل گری گفت. 😕

ول کن مشاور هم از پس این آدمها برنمیاد 😐 اینها فقط انرژی از آدم میگیرن همین 😪

آره واقعا من خودم یه پاروانشناسم ولی یه عمریه که دارم سروکله میزنم هیچ نتیجه ای هم نگرفتم 😖